in

Yeni Mortal Kombat Filmi İçin Çalışmalar Başladı

Adını tüm dünyaya duyurmuş başarılı oyun serilerinden Mortal Kombat için yeni film hazırlıklarına başlandı.

Mortal Kombat
- Reklam -
- Reklam -

Son filmi üzerinden 20 yıldan uzun bir süre geçen Mortal Kombat, bir kez daha beyaz perdeye gelmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda sizlere sinema evreninin sıfırlandığı ve neler olacağıyla ilgili ayrıntılı bir haber hazırlamıştık.

İşte yeni film için hazırlıklara başlandığı haberi de nihayet geldi! Entertainment Weekly’nin haberine göre, ön prodüksiyon bu ay, çekimlerin de yılın ilerleyen zamanlarında Avustralya’nın Adelaide kentinde başlaması planlanıyor. Güney Avustralya Başbakanı Steven Marshall, Twitter üzerinden Mortal Kombat’la ilgili attığı tweet’te devlet tarihinin en büyük film prodüksiyonu olacağını söyledi.

- Reklam -

Mortal Kombat oyun serisi, daha önce 1995 ve 1997 yılında çıkan iki filme sahipti. Özellikle ilk filmin müzikleriyle ve Raiden rolündeki Christopher Lambert’ın oyunculuğuyla hatırlanan yapım, her ne kadar eleştirmenlerden kötü notlar alsa da oyuncular tarafından sevilmişti. Fakat 1997 yılında çıkan Annihilation filmiyle dibi görmüş, zaten sonrasında da tekrar beyaz perdeye gelme şansı bulamamıştı.

Mortal Kombat Logo

Hızlı ve Öfkeli 7, Aquaman gibi filmleriyle tanıdığımız James Wan’ın yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmeni ise Simon McQuoid. Bu film yönetmenin ilk uzun metrajlı işi olacak. Haliyle ortaya nasıl bir iş çıkacağı da merak konusu.

Mortal Kombat’ın son oyunu olan 11 geçtiğimiz ay çıkmıştı. Oyun, 2015 yılında çıkan Mortal Kombat X’in devamı niteliğindeydi. Yeni oyunlarıyla ve farklı dövüş teknikleriyle birçok oyuncu tarafından severek oynanan yapım için sıfırlanan film serisiyle ilgili yeni haberler geldikçe sizlere duyuracağız.


Mortal Kombat Sinema Evreni Sıfırlanıyor!

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Tamam ilk Mortal Kombat filmini ayıla bayıla izledik, çıldırdık, süperdi ama lütfen filmde turnuva falan olmasın. Farklı bir konsept bulun. Dövüş oyununu filme aktarıyoruz diye illa turnuva veya dövüş olmak zorunda değil. :smiley:

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bu oyunda; Scorpion ile Subzero arasındaki husumet herkesin merak konusu bence. Bu konu üzerinden gitseler çok hoş olurdu. Arada diğer karakterleri de gösterirler filan ne bilim işte :smiley:

  3. Avatar for MustafaYildiz MustafaYildiz dedi ki:

    Turnuva değilde dövüş olmak zorunda sanki. Oyunların hikayesi karmakarışık olsa da temelde Usta adını hatırlamadığım bunları dövüşe zorluyordu sanki. Bu herif bunları tutsak etsin sonrası şamata. Gerçek bir hikayeye ihtiyaç bile yok.

    Daha çok para kazanmak için kişisel hikayelere yönelmeliler bence. Önce önemsiz bir iki karakterin filmi gelsin. Sonra Sub-Zero Scorpion husumeti anlatılsın. Ardından da Scorpionun kötü adamın kuklası olduğu anlaşılsın ve büyük mortal kombat turnuvasına yol açılsın. Mis gibi olur bence. Muhakkak sib-nematik evren yapmak isteyecekler. Hem filmleri türleri de farklı olur. Savaş filmi de çekersin, dövüş filmi de, alakasız mitoloji filmi de.

    Eğer yetkililer bunu okuyorsanız bana ulaşın :grin:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

acaf comic art festival ust

Ankara Çizgi Roman Festivaline Kavuşuyor!

Sansa Stark Sophie Turner Game of Thrones

Sophie Turner, Game of Thrones’taki Kahve Bardağı Hatası İçin Suçluyu Buldu