in

Yönetmeni Belli Olan Yeni Resident Evil Filmi Köklerine mi Dönüyor?

Sıfırlanan Resident Evil evrenine ait ilk film, yönetmenini buldu! Filmin başına geçen isim, serinin köklerine dönmek istediğini belirtti.

resident evil film
- Reklam -
- Reklam -

Daha önce Netflix üzerinden gelmesi muhtemel bir Resident Evil dizisinin detaylarından bahsetmiştik. Şimdi de yeni bir Resident Evil filminden haberler var! Evet, yeni bir Resident Evil filmi geliyor ve gelecek olan filmin yönetmen koltuğunda Denizde Dehşet filmlerinden tanıdığımız Johannes Roberts oturacak.

Roberts’a filmin konusu ve prodüksiyonun şu an ki durumu sorulduğunda kendisi şu şekilde cevap veriyor:
Şu anda filmi geliştirme aşamasındayız. Onlara küçük bir çekim sundum ve oldukça sevdiler. Kendileriyle daha önce konuştuğumuz gibi, yaptığımız bu çekim üzerinden filmi geliştiriyoruz. Sürekli ofisteyim. Yani, evet, harika olacak. Çok korkunç olacak. Çok ama çok korkunç olacak. Ayrıca oyunun köklerine döneceğiz. Öyle düşünüyorum ki şu anda çok fazla şey söylemek için iznim yok ama çok eğlenceli olacak.

Johannes Roberts
Johannes Roberts

Bu haber serinin sevenlerini oldukça mutlu edecek olsa gerek. Çünkü hem oyunları hem de filmleriyle birlikte Resident Evil serisi giderek köklerinden uzaklaşmış ve kendi kimliğini kaybetmişti. Özellikle film serisi alıp başını gitmiş, korku ve gerginlik vermekten uzakta, neredeyse saf bir aksiyona dönüşmüştü. Zaman içinde ilk oyunlarda yaşadığımız gerginlik ve korku dolu ortam da kendisini aynı şekilde aksiyona bırakmış ve serinin aksiyona odaklı bir sürü yan oyunu çıkarılmıştı.

- Reklam -

Kısaca Roberts’ın sözleri, özellikle de “Oyunun köklerine döneceğiz,” demesi hayranların gönüllerine bir tutam su serpiyor. Diğer yandan da Roberts’ın Denizde Dehşet filmiyle bunu ne kadar başarabildiği ve Resident Evil serisinde neler yapabileceği bir tartışma konusu olabilir. Evet, Paul W.S. Anderson’ın bu yeni filmde yönetmen olmaması sevindirici, fakat Roberts da kendisini kanıtlamalı. Serinin sevenlerine aslına uygun, gergin ve korkunç bir film vermeli. Sonuçta artık elinde bir köpek balığından daha fazlası var. Ortaya çıkacak filmi hep birlikte bekleyip göreceğiz ve yeni detaylar geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Resident Evil Final Chapter

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Johannes Roberts, Anderson’dan daha iyi bir iş çıkarabilir mi? Yoksa yine serinin adı kullanılarak ekmek yenmeye devam mı edilecek?

- Reklam -

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


Resident Evil: Hikâyenin Sonu

Kaynak: Screen Rant

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Milla Jovovic oynasın da…

  2. Avatar for OgulcanKara OgulcanKara dedi ki:

    Aslında şöyle filmin bir kısmında gözükse güzel olabilirdi. Ya da rehber gibi bir rolde de olabilirdi mesela. Ben sizin yaşınız kadar zombi gördüm gibi. Aklıma Son Durak filminde ölmemek için deli hastahanesine yatan Clear Rivers’ın hastahaneden çıkıp gruba yardım edişi geldi.

  3. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Evet olabilir, iyi fikir

  4. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Yeni bir seri olacaksa mutlaka Milla Abla da olmalı, olsun ama yine de azar azar bıraktırsınlar bize. Birden olursa olmaz. Sonuçta Resident Evil dedin mi hemen yanına Milla yazıyoruz. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

disney+ duyuru lansman

Disney+ Platformuyla İlgili Yeni Bilgiler ve İlk Tanıtım Videosu

Bir Edebî Muhit Olarak Ankara

Bir Edebî Muhit Olarak Ankara ile Tanışın!