in

Yeni Star Wars Üçlemesi Old Republic Hakkında Olmayacak

Yönetmen Rian Johnson yeni çekeceği üçlemenin Knights of the Old Republic hakkında olmayacağını açıkladı.

Star Wars Knights of the Old Republic
- Reklam -
- Reklam -

Hatırlayacağınız gibi geçtiğimiz günlerde Disney küçük çapta bir bomba patlatmış ve Star Wars VIII: The Last Jedi’ın yönetmeni Rian Johnson‘la galaksinin bambaşka bir köşesindeki bambaşka karakterleri konu alan, yepyeni bir üçleme için anlaştıklarını duyurmuştu. Tabii bu haber beraberinde pek çok dedikoduyu ve tahmin yarışını da beraberinde getirdi. Star Wars hayranlarının büyük bir bölümünün aklındaki umut dolu soruysa şuydu: “Acaba Old Republic zamanını konu alır mı?

Ancak görünen o ki bu sorunun cevabı kocaman bir hayır. Rian Johnson geçen gün Mashable‘a yaptığı bir açıklamayla Knights of the Old Republic‘in büyük bir hayranı olduğunu ama çekeceği filmin bu konuyu ele almayacağını söyledi.

Ah, serinin hayranları Knights of the Old Republic‘i sever. O oyunu ilk çıktığı zamanlarda oynamış ve çok sevmiştim. Evet, gerçekten de harika bir oyundur. Ve otomatik olarak bildiğiniz, sevdiğiniz ve daha önce gördüğünüz bir şeye yönelme içgüdünüzü anlıyorum.

- Reklam -

Benim için gerçekten eğlenceli olan şeyse ne gibi yeni şeyler görebileceğimiz, ne gibi yeni hikâyeler anlatabileceğimiz kavramı.

Johnson henüz çekeceği filmin senaryosunu kafasında tam olarak oturtmadığını o yüzden bu konuda daha fazla bilgi veremeyeceğini de belirtmiş. Ancak tamamen yeni ve daha önce görülmemiş bir hikâye yazmak istediğinin altını da tekrar çizmiş.

- Reklam -

“Knights of the Old Republic de ne ola?” diye soranlar için kısaca Bioware (Dragon Age, Mass Effect) tarafından geliştirilen ve Star Wars evreninin yüzlerce yıl öncesini konu alan, rol yapma temalı bilgisayar oyunları olarak özetleyebiliriz kendisini. Hatta belki de şimdiye dek yapılmış en iyi Star Wars temalı oyunlar oldukları bile söylenebilir.

Eh… KOTOR evreninde geçen bir film hayalimiz suya düştü demek ki. Umalım da Johnson o evreni aratmayacak kadar başarılı bir kurguyla çıkabilir karşımıza.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

mezbaha no 5 ust

Mezbaha No: 5 Dizi Film Oluyor

Yaşlı Adamın Savaşı Film

Yaşlı Adamın Savaşı Film Oluyor