in

Henry Cavill Yeniden Superman Rolüne Dönüyor: “Man of Steel 2” Yolda

Yeni Superman filmi hazırlıkları başladı. Henry Cavill’ın bir kez daha kırmızı pelerini kuşanacağı “Man of Steel 2” ön geliştirme aşamasında.

yeni superman filmi man of the steel 2
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Superman filmi Man of Steel 2 geliyor. Yıldız aktör Henry Cavill, ikonik rolü bir kez daha canlandıracak.

Warner Bros. yeni Superman filmi için hazırlıklara başladı. Son Man of Steel yapımı 2013 yılında vizyona girmiş ve DC Genişletilmiş Evreni’nin ilk yapımı olmuştu. Man of Steel dünya çapına 668 milyon dolar hasılatla tarihin en yüksek hasılat yapan Superman filmi olmuş ve tekrar sahnelere uyarlanan filmler arasında 2012’de yayınlanan The Amazing Spiderman’in ardından en yüksek hasılata ulaşan film olarak ikinci sırada yerini almıştı. Ancak film eleştirmenlerin her konuda birbirleriyle ayrılıklar yaşamasıyla beraber her türden yorumla karşılaşmıştı.

Yapım her ne kadar eleştirmenlerce pek beğenilmemiş olsa da WB’nin devam filmleri için yeterli hasılata ulaşmış ve hayranların sevgisini kazanmıştı. Man of Steel ilk başta Kara Şövalye gibi bir üçleme olarak planlansa da MCU’nun farklı karakterlerin aynı filmde boy gösterdiği The Avengers filmiyle yakaladığı başarı üzerine DC bunu kendi evreninde uygulamaya karar vermişti. Böylelikle Man of Steel’ı 2016 yılında çıkan ve Superman’in Batman’le kozlarını paylaştığı ve Wonder Woman’ın da yer aldığı Batman v. Superman: Dawn of Justice filmi takip etmişti. Cavill’ın Superman’i başka DCGE filmlerinde rol almış olsa da yeni bir kahraman filmi ile ilgili hiçbir bilgi açığa vurulmamıştı.

- Reklam -

yeni superman filmi man of the steel 2 henry cavill

İddialara göre WB yeni bir Cavill filmi için hazırlık içerisinde. Bahse mevzu projenin yapımcılığını Charles Roven üstlenirken yapımın senaryosu için yazar arayışları devam ediyor. İçeriden kaynaklara göre yönetmen James Gunn WB ile bir gizem filmi için görüşmeler yapıyor ve bu filmin DC evrenini kesinlikle ilgilendirdiği söyleniyor.

Henry Cavill Yeni Superman Filmi ile DC’ye Geri Dönüyor: “Black Adam” Filmi, Yeni Macerayı Başlatabilir

Henry Cavill’ın The Witcher dizisi ve Enola Holmes filmleriyle farklı bir rotaya kayan kariyeri, sıklıkla Superman rolü için çeşitli tartışmalara gebe oluyordu. Cavill’ın role dönüşü defalarca gündeme gelmiş, yeni Superman filmi için Red Son çizgi romanının işlenebileceği ileri sürülmüştü.

2020’de ise Cavill ile üç filmlik bir anlaşmanın imzalandığı kaydedilmişti. Şimdi ise ikonik rolün yavaş yavaş resmileşmeye başladığı görülüyor.

- Reklam -

DC’nin önümüzdeki günlerde vizyona girecek filmi Black Adam’ın yıldızı Dwayne Johnson, Cavill’ın DCGE’ye geri döndüğünü görmek istiyor. Black Adam v Superman mücadelesini görmekte istekli olan Johnson, Black Adam filminde Cavill’ın Superman’inin de kısa bir süre rol alacağını söylemişti. Bu durumun iki karakterin birlikte yer alacağı bir filmle mi sonuçlanacağı ya da Man of Steel devam filmi için bir başlangıç mı olacağı henüz bilinmiyor.

black adam superman

Bazı DCGE hayranları potansiyel bir Black Adam-Superman dövüşü için heyecanlı olsa da çoğunluğu bunun sadece eleştirmenler ve hayranlar tarafından oldukça kötü yorumlar alan Batman v Superman: Dawn of Justice filminin bir tekrarı olmasından endişe ediyor. Bununla birlikte, Cavill’ın Black Adam’da alacağı basit bir rol, Superman’in DCGE’ye yavaş yavaş yeniden dahil olması ve izleyicileri bir Man of Steel devam filmine istekli hale getirmesi için gereken başlangıç olabilir.

Siz yeni Superman filmi için heyecanlı mısınız? Sizce DC bu sefer işleri rayına oturtmayı başaracak mı? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşın.

Kaynak: Screen Rant

M. Yusuf Kaba

2002 yılında İstanbul'da doğdum. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenim hayatıma devam ediyorum. İlgi alanlarım arasında kitaplar, animasyon yapımları ve oyunlar yer alıyor. Aynı zamanda amatör olarak fotoğrafçılıkla uğraşıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Gayet mantıklı bir karar olur, iyi bir oyuncu ve bu role yakışıyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

doctor who ağlayan melekler The Wheeping Angels

Doctor Who’daki “Ağlayan Melekler” Dizide Anlatılandan Çok Daha ‘Ölümcül’ Olabilir

creed 3 fragmanı

Michael B. Jordan’ın “Creed 3” Filminden Fragman Yayınlandı