in

Warner Bros. Yeni Superman Filmi için Siyah Bir Yönetmen Arıyor

Warner Bros., yapımcılığını J.J. Abrams’ın üstlendiği yeni Black Superman filmi için siyah bir yönetmen arıyor.

Black Superman Siyah Yönetmen
- Reklam -
- Reklam -

Warner Bros., yeni Superman filmi için siyah bir yönetmen arıyor. Yapımcılığını J.J. Abrams’ın, senaristliğini de Ta-Nehisi Coates’in üstlendiği film Black Superman’i tanıtacak.

Henry Cavill, 2013 yapımı Man of Steel’deki ilk çıkışının ardından DC Sinematik Evreni’nin son on yılında Çelik Adam karakterine hayat veren isim oldu. Oyuncuyu son olarak geçen mart ayında HBO Max’te yayınlanan Zack Snyder’s Justice League filminde izleme şansına eriştik. Ancak şimdilik karakteri canlandırıp canlandırmayacağı konusu belirsizliğini koruyor. Her ne kadar daha önceden üç filmlik yeni anlaşma yapıldığına dair iddialar ortaya atılsa da stüdyodan veya oyuncu tarafından resmi bir açıklama yapılmadı.

Geçen şubat ayında gelen resmi bir haberle birlikte Cavill’in Superman’i daha da tehlikeye girmiş olabilir. Çünkü J.J. Abrams’ın yapımcılığında Siyah Superman’in geleceği bildirildi. Üstelik daha çok yazdığı kitaplarla tanınan, özellikle Black Panther çizgi romanlarına yaptığı yazarlıkla da bilinen ve kendi de siyah olan yazar Ta-Nehisi Coates ile anlaşıldığı aynı haberde açıklandı.

- Reklam -

Warner Bros. Siyah Süpermen rolünü kimin üstleneceğini henüz açıklamadı. Michael B.Jordan geçen ay filmde başrol oynayabileceği spekülasyonlarına yanıt verdi ve iddiaları yalanladı. Filmin yönetmeni de bir sır olarak kalmaya devam ediyor. Fakat Warner Bros.’un arayışları ile ilgili bazı yeni bilgiler gün ışığına çıktı.

Siyah Superman Filmi için Birkaç Yönetmenle Görüşme Yapıldı

black superman michael b. jordan

The Hollywood Reporter’ın haberine göre stüdyo, siyah bir yönetmen istiyor. İlk başta gelen haberle J.J. Abrams’ın filmi yöneteceği düşünülse de şimdi sadece yapımcı olarak Superman’da görev yapacak. Haber kaynaklarına göre Warner Bros. halihazırda birkaç yönetmenle iş için görüşme yapmış durumda. Ama bir şirket temsilcisinin bu anlaşma için henüz “çok erken” olduğunu söylediği de bildirildi.

- Reklam -

Son olarak Black Superman’in maceralarını konu alacak bu filmin tıpkı Joaquin Phoenix’li Joker’de olduğu gibi tamamen ayrı bir evrende geçeceği ve haliyle Henry Cavill’in de bilindik Superman’i canlandırmaya devam edeceği söyleniyor. Ne olursa olsun, sevilen karakteri bir süre daha beyaz perdede görmeyeceğimiz çok açık.

Warner Bros.’un Black Superman konusunda yönetmene kadar siyah isimleri aramasının amacı sizce ne olabilir? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

House of the Dragon Dizisi game of thrones

House of the Dragon Dizisinden İlk Görseller Paylaşıldı: Taht Oyunları Dönüyor!

Carpe Jugulum – Diskdünya #23 – Terry Pratchett

Diskdünya’da Cadılar Serisi Carpe Jugulum ile Sona Eriyor