in ,

Yeni Teen Wolf Filminden Fragman Yayınlandı: Yapım, Paramount+’ta Yayınlanacak

Yeni Teen Wolf filmi için ilk bakış fragmanı yayınlandı. MTV dizisinin sonrasında geçen olayları konu alan spin-off yapımı, Paramount+ üzerinden izleyicilerle buluşacak.

yeni teen wolf filmi fragman
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Teen Wolf filmi yaklaşıyor. MTV ekranlarında izleyicilerle buluşan kurtadam yapımının spin-off’u, yeni bir macera için gün sayıyor.

Tyler Posey, Crystal Reed ve Tyler Hoechlin gibi isimleri geri getiren yapım, Teen Wolf dizisinden sonrasını konu edinecek. Yapım, Paramount’un dijital platformu Paramount+’ta yayınlanacak.

Hayranlar Teen Wolf dünyası için hareketli günler yaşıyor. Bir yanda Sarah Michelle Gellar’lı spin-off dizisi Wolf Pack için geri sayım sürerken diğer tarafta Teen Wolf: The Movie için hazırlıklar devam ediyor.

- Reklam -

Rod Daniel imzalı 1985 yapımı Teen Wolf filminden 2011’de ekrana uyarlanan yeni Teen Wolf dizisi, 6 sezon ve 100 bölüm boyunca geniş bir izleyici kitlesi edinmeyi başarmıştı. Finalin üzerinden geçen 5 yılın ardından, seri yeni bir film ile hikâyeye devam etmeye hazırlanıyor.

İlk fragmanı geçen temmuz ayında yayınlanan filmden New York Comic Con’da yeni bir tanıtım paylaşıldı.

Yeni Teen Wolf Filmi Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dizinin yaratıcısı Jeff Davis tarafından yazılan ve Russell Mulcahy (Highlander, Resident Evil: Extinction) tarafından yönetilen filmin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şu şekilde: Holland Roden, Shelley Hennig, Orny Adams, Linden Ashby, JR Bourne, Seth Gilliam, Colton Haynes ve Ryan Kelley.

yeni teen wolf filmi fragmanı

Filmin konusu hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer veriliyor:

- Reklam -

“Beacon Hills’te yükselen dolunay ile birlikte korkunç bir kötülük ortaya çıkıyor. Kurtlar bir kez daha Bansheeler, Werecoyote, Cehennem Tazıları, Kitsuneler ve diğer tüm şekil değiştirenlerin gece geri dönmesini istiyor. Ancak yalnızca Scott McCall (Tyler Posey) gibi tecrübeli ve bir Alfa olan bir kurtadam, karşılaştıkları en güçlü ve en ölümcül düşmana karşı savaşmak için hem yeni müttefikler toplayabilir hem de güvenilir dostları yeniden bir araya getirebilir.”

Filmin yapımcılığını Jeff Davis, Tyler Hoechlin, Colette S. Knight, Tyler Posey ve Mary Przybylski üstleniyor. Yapımın müzikleri ise Dino Meneghin’e ait.

Teen Wolf: The Movie fragmanI

Teen Wolf: The Movie filmi 26 Ocak 2023 tarihinde Paramount+ üzerinden izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Siz yeni Teen Wolf filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Gizmodo

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dünya'ya çarpan en büyük asteroit Vredefort Krateri

Dünya’ya Çarpan En Büyük Asteroitin, Dinozorları Yok Eden Meteordan İki Kat Daha Büyük Olduğu Ortaya Çıktı

addams ailesi dizisi wednesday fragman

Tim Burton’ın Addams Ailesi Dizisi “Wednesday”den Resmi Fragman Yayında