in ,

Yeni Testere Filmi Spiral: From The Book of Saw’dan İlk Fragman

Yeni Testere filmi Spiral: From The Book of Saw’dan ilk fragman yayınlandı. Samuel L. Jackson ve Chris Rock’ın başrolünde olduğu yapımda Jigsaw geri dönüyor.

Yeni Testere Filmi Spiral: From The Book of Saw Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Testere filmi Spiral: From The Book of Saw için resmi fragman yayınlandı. Samuel L. Jackson ve Chris Rock’ın başrolünde yer aldığı filmde yeni bir Jigsaw ortaya çıkıyor.

Saw serisi yeni macerası ile geri dönüyor. Önceki filmlerin aksine Spiral: Testere Devam Ediyor, düz bir korku filmi ile David Fincher’ın Se7en veya Denzel Washington’un son seri katil draması The Little Things’in gizem ve gerilimi arasında bir yerde duruyor. Bununla birlikte, türdeki küçük değişikliğe rağmen ortak senaristlerden John Stolberg, filmin yeniden başlatma olmadığını vurguladı. Yapımla ilgili “Testere filmlerinin hepsi aynı evrende var oldu. Ve kim bilir, belki Spiral tüm hikâyeleri birlikte olacak şekilde bağlar. Asla bilemezsiniz,” dedi.

Yeni Saw macerasının resmi özeti şu şekilde:

- Reklam -

Bir suç dehası olan Testere’nin yeni macerası Spiral: Testere Devam Ediyor, çarpık bir adalet biçimini açığa çıkarıyor. Dedektif Ezekiel “Zeke” Banks (Chris Rock) ve çaylak ortağı (Max Minghella) şehrin korkunç geçmişini ürkütücü bir şekilde anımsatan cinayetlerle ilgili korkunç bir soruşturmanın sorumluluğunu üstleniyor. Farkında olmadan derinleşen bir gizemin içine hapsolmuş olan Zeke, kendisini katilin hastalıklı oyununun merkezinde buluyor.

Yeni Testere Filmi Spiral: From The Book of Saw Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Filmin başrolünde bulunan Chris Rock, sadece oyuncu kadrosunda yer almakla kalmıyor. Kendisi aynı zamanda yeni maceranın yönetici yapımcılığını da üslentiyor ve hatta filmin kendisi için “bir tutku projesi” olduğunu dile getiriyor.

Yönetmen Darren Lynn Bousman yakın tarihli bir röportajda konuyla ilgili şunları söylemişti:

- Reklam -

“Chris bir gerilim konseptiyle geldi. Bu çok ayrıntılı, yoğun fikri ortaya attı. Daha çok Se7en gibi hissetmesini istedik. Ama Testere mitosuyla çok fazla bağı var.”

Darren Lynn Bousman’ın yönetmenliğini üstlendiği Spiral: From the Book of Saw filminin başrollerinde Chris Rock ve Samuel L. Jackson ile birlikte Max Minghella, Marisol Nichols ve Zoie Palmer yer alıyor. Hayranları tarafından merakla beklenen yapımın 14 Mayıs 2021 tarihinde vizyonda olması bekleniyor.

Spiral: From The Book of Saw fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yeni Testere filmi için beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    İlk olduğu için en iyisi ilkiydi. İkiden sonra artık kabak tadı verdi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Star Wars: The Bad Batch fragman

Star Wars: The Bad Batch Fragmanı: Yeni Yıldız Savaşları Macerası Yaklaşıyor

Ömer Seyfettin İmzalı Kartpostal

Ömer Seyfettin’in İmzalı Kartpostal Mektubu 73 Bin Liraya Satıldı