in ,

Yeni The Batman Fragmanı, Kara Şövalye’nin Aksiyon Dolu Sahnelerine Yer Veriyor

2022 NBA All-Star Maçı etkinlikleri sırasında yayınlanan yeni The Batman fragmanı, karakterin Gotham üzerinde süzülmesi dahil olmak üzere aksiyon dolu sahneleri içeriyor.

Yeni The Batman Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Yeni The Batman fragmanı yayınlandı. DC’nin beklenen macerasına kısa bir süre kalmışken, 2022 NBA All-Star Maçı etkinlikleri sırasında Kara Şövalye’nin Gotham City üzerindeki uçuşunu da gösteren aksiyon dolu sahneler paylaşıldı.

Matt Reeves yönetmenliğinde gelecek olan yeni The Batman filmi için geri sayım sürüyor. Koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenen maceranın beyaz perdeye gelişi için artık iki haftadan az bir süre kaldı. Pek tabii bu nedenle tanıtım çalışmaları da hız kazandı. Her geçen gün filmden yeni kareler paylaşılıyor. Bununla birlikte hayranlar farklı etkinliklerde Kara Şövalye’nin filmdeki aksiyon dolu yeni sahnelerine göz atma fırsatına erişiyorlar.

2019 yılından bu yana beklenen film, Bruce Wayne’in Batman olduğu ilk yıllara dayanıyor. Genç ve daha toy bir Batman’i izleyeceğimiz maceranın, çizgi romanlardaki Kara Şövalye tasvirine daha uygun olduğu söyleniyor.

- Reklam -

Şimdi de TNT’deki NBA All-Star Hafta Sonu sırasında yayınlanan yeni fragman ile Riddler’ın ve bir binadan sıçrayan Kara Şövalye’nin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Yeni fragman ayrıca, Riddler avını ve Catwoman ile olan ilişkisini anlatırken kahramanın “intikam” itirafına da odaklanıyor.

Hemen aşağıdan yayınlanan fragmanı izleyebilirsiniz.

Yeni The Batman Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Yeni The Batman fragmanını Twitter üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Frank Miller ve David Mazzucchelli’nin Batman: Year One gibi çizgi romanlardan ilham alan The Batman, Kara Şövalye’nin Gotham City’deki ikinci yılına odaklanıyor. Riddler, Gotham’ın yozlaşmış seçkinlerini hedef alan ve “Dünyanın En Büyük Dedektifi” için şifreli ipucu bırakan bir seri katil olan Batman’in ilk büyük rakibi olarak karşısına çıkıyor.

- Reklam -

Batman’in tüm fragmanları, Riddler’ın Bruce’un Batman olduğunu zaten bildiğini ima ediyor. Bruce’a olan takıntısının, Wayne ailesinin şüpheli geçmişiyle bir ilgisi var gibi görünüyor. Bu da Bruce’un öfkeli bir şekilde intikam alma kararına neden olmuş gibi gözüküyor.

Filmde Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Colin Farrell, Jeffrey Wright, Andy Serkis, John Turturro ve Paul Dano gibi isimler rol alıyor. Macera 4 Mart 2022’de beyaz perdede yerini alacak.

The Batman’in yayınlanan son fragmanını sizler nasıl buldunuz? Filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Güzel bir film olacakmış gibi geliyor. İzleyebilirsek bakacağız. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

facebook meta marka dönüşümü

Mark Zuckerberg, Facebook’u Meta’ya Dönüştürmek için 500 Milyar Dolar Harcadı

gazze roma imparatorluğu mezarlık keşif

Gazze’de Roma İmparatorluğu’ndan Kalma 2.000 Yıllık Mezarlık Bulundu