in

Bill Skarsgård’lı Yeni “The Crow” Filminde Çekim Aşaması Tamamlandı

Yeni The Crow filmi için çekim süreci sona erdi. Rupert Sanders tarafından yönetilen yeni uyarlamanın başrolünde Bill Skarsgård yer alıyor.

Yeni The Crow Filmi Çekimleri tamamlandı
- Reklam -
- Reklam -

Yeni The Crow filmi prodüksiyon sürecini noktaladı. Başrolünde Bill Skarsgård’ın yer aldığı yeni uyarlamanın çekimleri Prag’da tamamlandı.

İlk duyurusu Nisan 2020’de yapılsa da aslında yıllardır yeni bir uyarlaması konuşulan The Crow filmi nihayet önemli bir dönemeci daha geçti. 1994 tarihli Brandon Lee’li film sonrası bu sefer başrolde Bill Skarsgård’ın yer aldığı ve ikonik karakteri canlandırdığı film post prodüksiyon aşamasına geçti.

Merakla beklenen Rupert Sanders filmi, 1994’te vizyona giren Alex Proyas kült klasiğinin yeniden başlatılması olacak ve her ikisi de aynı adı taşıyan 1989 yılında yayımlanan James O’Barr çizgi roman serisine bağlı kalacak.

- Reklam -

The Crow

Yeniden doğuş ve intikam hikâyesi olan The Crow, hayatı bir grup saldırgan tarafından haksız yere ve vahşice elinden alınan ana karakteri Eric Draven’ın yaşadıklarını takip edecek. Eric’in ölümünden sonra bir karga, cansız bedenini görüp onu diriltir. Ona masumları korumak ve ona zarar verenlerden intikam almak adına kullanması için yeni bir yaşam armağanı verir.

Yeni The Crow Filmi Ne Zaman Çıkacak Sorusu Henüz Cevap Bulmadı

Yeni başlatmanın başrolllerinde Bill Skarsgård dışında Danny Huston (Angel Has Fallen) ve FKA Twigs (Honey Boy) yer alacak. King Richard ile Akademi Ödülü adayı olan Zach Baylin, The Crow’un senaryosunu Molly Hassell, Victor Hadida, John Jencks ve Edward R. Pressman ile kaleme aldı. Baylin aynı zamanda filmin yapımcılarından biri.

Hayranlar, neredeyse 30 yıllık bir bekleyişten sonra bir adamın intikamla dansının ikonik hikâyesinin yenilenmiş bir versiyonunu görmek için sabırsızlanıyor. Çekimlerin tamamlanmasıyla, It, Deadppol, Eternals ve The Devil All the Time gibi birçok yapımda yer almış ve kendini kanıtlamış bir ismin, akıllara Brandon Lee ile kazınmış bir performansa nasıl bir yeni bakış açısı getireceği de en merak edilen konular arasında yer alıyor.

- Reklam -

Yeni The Crow Filmi Çekimleri

Sony Pictures tarafından hazırlanan filmin ilk fragmanının ne zaman yayınlanacağı ya da sinemalarda ne zaman gösterime gireceği gibi bilgiler henüz paylaşılmadı.

Yeni The Crow filminden sizlerin beklentileri neler? Sizce ilk filme yaraşır bir uyarlama olacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Super Mario Bros. Movie Fragmanı

Chris Pratt’li Yeni Super Mario Filminden İlk Fragman Yayınlandı

Eric Weinberg, Cinsel Saldırı Suçlamalarıyla Karşı Karşıya

Scrubs ve Californication Gibi Kült Dizilerin Yapımcısı, 18 Cinsel Saldırı Suçlamasıyla Karşı Karşıya