in

Exorcist’in Yeniden Çevriminde Vizyon Tarihi Belli Oldu: Şeytan Hâlâ Çok Uzaklarda

Yeni The Exorcist filminin vizyon tarihi açıklandı. Universal ve Blumhouse, merakla beklenen korku serisinin 2023’ün sonlarında geleceğini duyurdu.

Yeni The Exorcist Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Yeni The Exorcist filminin vizyon tarihi açıklandı. Universal Pictures ve Blumhouse Productions’ın yapımcılığını üstlendiği korku serisinin yeniden çevrimine ait olan ilk film 2023 sonbaharında izleyicilerle buluşacak.

1973 yılında çıkan ve aynı adı taşıyan orijinal film ile iki Oscar kazanan, korku sinemasının klasiklerinden biri haline gelen The Exorcist, William Peter Blatty’nin 1971 tarihli kitabına dayanıyordu. Hikâye, şeytan tarafından ele geçirilen genç bir kızın (Linda Blair) yaşadıklarına odaklanıyor. Annesi de (Ellen Burstyn) onu kurtarmak için iki rahibin yardımına başvuruyor ve o ikonik sahneler gerçekleşiyor.

Ağustos 2020’de Universal Pictures ve Peacock’un toplamda yaklaşık 400 milyon dolar karşılığında seriye odaklı yeni bir üçleme yapma haklarını aldıkları açıklanmıştı. Yeni macera, filmin ilham verdiği mevcut devam filmlerine dayanmak yerine, orijinal filmin bir devamı olarak hazırlanıyor. Burstyn, yeni gelen Leslie Odom Jr. (Hamilton) ile birlikte rolünü tekrar oynayacak. Yapımcılığını Blumhouse Productions’ın üstlendiği yeni serinin yönetmenliği ise Halloween Kills’ten tanınan David Gordon Green tarafından yapılacak. Ancak şu an için filmin konusu hakkında çok az şey biliniyor.

- Reklam -

Yeni The Exorcist Filmi 13 Ekim 2023’te Vizyonda Olacak

Yeni The Exorcist Filmi

Universal Pictures, yeni Exorcist üçlemesinin ilk filminin 13 Ekim 2023’te beyaz perdedeki yerini alacağını açıkladı. Üçlemenin sonraki iki filmi için herhangi bir çıkış tarihi verilmedi.

Hayranlar yeni Şeytan uyarlaması için en az 2 yıl daha beklemek zorunda kalacaklar. Filmle ilgili bilgiler parça parça geliyor olsa da, henüz bilinmeyen birçok şey var. Örneğin Burstyn rolüne geri dönmesine rağmen, diğer oyuncu olan Blair henüz bu filmlerle ilgili herhangi bir tartışmaya dahil edilmediğini belirtti. Bu nedenle nasıl bir yapımın hayranları beklediğini söylemek oldukça güç. Yine de, Universal Pictures ve Peacock’un bu üçlemeyi yapmak için 400 milyon dolar harcadıkları göz önüne alındığında, üçlemenin iyi performans göstereceğine olan inançları belli oluyor.

- Reklam -

Ancak ne olursa olsun, 13 Ekim 2023 olarak belirlenmiş bir vizyon tarihi ile, izleyicilerin bu yeniden başlatmada neler sakladığını görmek için sabırlı olmaları gerekecek. Şimdiye kadar verilen birkaç ayrıntı göz önüne alındığında, yeni üçlemenin gittiği yönü analiz etmek için hâlâ biraz erken. Ancak Universal Pictures ve Blumhouse Productions, belli ki Cadılar Bayramı pazarını bolca kullanmak istiyor.

Sizin yeniden başlatma ile ilgili teorileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Ben bir Exorcist filmi izlemiştim ama hangisini izlediğimi tam hatırlamıyorum. Büyük ihtimalle The Exorcist: Begining olmalı. Özgün olanını da bölük pörçük izlemişliğim var. Yeniden bir çevrime hayır demem.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

avatar the last airbender dizi oyuncu kadrosu

Avatar: The Last Airbender Dizisinde Oyuncu Kadrosu Belli Oldu: İşte Yeni Aang, Katara, Sokka ve Zuko

The Bad Batch 2. Sezon

The Bad Batch 2. Sezon Onayı Geldi: Star Wars Dizisi Devam Ediyor