in

Ezra Miller’ın Ardından The Flash Karakterini Canlandıracak İsim George MacKay Olabilir

Yeni The Flash George MacKay olabilir. Warner Bros. Discovery, DC Sinematik Evreni’nin yeni hızcısı arayışında sona mı geldi?

yeni the flash george mackay olabilir
- Reklam -
- Reklam -

The Flash rolünü Ezra Miller’lı film sonrası George MacKay alabilir. Warner Bros. Discovery’nin, DC Sinematik Evreni’nin ikonik karakterinde çıkacak ilk film sonrasında değişikliğe gidecek. Daha önce Dylan O’Brien olacağı söylense de, ibre şimdi 1917 yıldızını gösteriyor.

Yıl boyunca adı birçok skandalla anılan ve en az iki defa hapse giren Ezra Miller cephesinde sular şimdilik durulmuş gibi gözüküyor. Son olarak geçen ağustos ayının ortasında hatalarını kabul eden ve üzdüğü herkesten özür dileyen oyuncu, psikolojik anlamda destek alacağını ve hayatını düzene sokacağını dile getirmişti. Hemen öncesinde ise Warner Bros. Discovery’nin The Flash filminin iptali dahil 3 farklı seçenek üzerinde durduğu, ancak bunlardan en ağır basanının filmin yayınlanması ve Ezra Miller yerine devam maceraları için farklı bir oyuncu arayışında karar kılınacağıydı. Bir ihtimal Miller’ın rolde kalacağı gibi düşünceler olsa da, belli ki WBD kararını çoktan vermiş. Görünüşe göre aktör, hiçbir koşulda The Flash yayınlandıktan sonra rolüne geri dönmeyecek.

The Flash ezra miller dc evreninden kovulabilir

- Reklam -

İlk olarak The Maze Runner ve Teen Wolf gibi yapımlara adından söz ettiren Dylan O’Brien’ın ismi yeni Flash olarak anılmaya başlamıştı. Ancak şimdi, Miller yerine ikonik karakteri canlandıracak çok farklı bir isim ortaya çıktı.

George MacKay, Ezra Miller Sonrası The Flash Olabilir

Warner Bros. Discovery’nin içindeki bazı isimsiz kaynaklar, 1917’deki Lance Corporal William rolüyle tanınan George MacKay’in yeni Hızcı rolünü üstlenmek için görüşmelerde bulunduğu söyleniyor. Stüdyonun şu anda başka bir mali felaketi kaldıramayacağı ve bu nedenle tüm eleştirilere rağmen Miller’lı filmi yayınlama kararı aldıkları ancak sonrasında yoluna MacKay ile devam edeceği bildirildi.

Yine de şimdilik bu haberin bir “söylenti” olduğu ve henüz Warner Bros. Discovery veya oyuncunun temsilcileri tarafından herhangi bir resmi açıklama gelmediğini belirtmek gerekir. Yani görüşmeler gerçekse bile olumsuz sonuçlanacağı ve günün sonunda rolü çok farklı bir ismin alma ihtimali var.

- Reklam -

yeni the flash george mackay

Ezra Miller’lı The Flash filmi 23 Haziran 2022’de sinemalarda olacak.

George MacKay’in yeni The Flash olmasını ister misiniz? Sizin gönlünüzde hangi isim yatıyor? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Fandom Wire

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    En son Robert Pattinson Batman olacağı söylendiğinde ‘‘olmaz bundan’’ demiştim ama vasat üstü bir Batman oldu. O yüzden arkadaşı kostümle ve fragmanda görmeden konuşmayacağım. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Guardians of the Galaxy Holiday Special fragmanı

Guardians of the Galaxy’nin “Holiday Speacial” Bölümünden İlk Fragman

Bir Kol Hikayesi - Ricardo Sumalavia

Ricardo Sumalavia’nın Üç Kollu Bir Adamın Tuhaf Yaşantısını Konu Alan “Bir Kol Hikâyesi” Kitabı Çıktı