in

Yeni Transformers Macerasının Vizyon Tarihi Açıklandı

Paramount yeni Transformers filmi için vizyon tarihini duyurdu. Belirlenen yayın tarihinin hangi yapıma ait olduğu ise şimdilik sürpriz.

Yeni Transformers Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Paramount Pictures, beklenen yeni Transformers filmi için çıkış tarihini belirledi. Halihazırda geliştirilmekte olan iki film olduğu haberi ocak ayının sonunda açıklanmıştı. Filmlerden ilki Bumblebee’nin olduğu evrende geçecek bir yan macerayı konu alırken diğeri de yeni bir seriyi başlatacak ana yapım olacaktı. Ancak Paramount’un hangi Transformes yapımı için bu vizyon tarihini açıkladığı henüz belli değil.

Transformers: The Last Knight filminin feci performansı ve Bumblebee’nin ılımlı başarısından sonra Paramount, Transformers serisinin geleceğini yeniden değerlendirme kararı aldı. Aldıkları bu karar seriye iki farklı Transformers filmi geliştirmeyi içeriyordu. Bunlardan biri 2018 yılında gösterime giren Bumblebee’ye ait aynı evrende geçen bir yan hikâye olacağı, diğerinin ise Transformers serisi Beast Wars’a dayanan bir spin-off olduğu bilirdildi. Zodiac ve Murder Mystery gibi filmlerle tanınan James Vanderbilt Beast Wars, King Arthur: Legend of the Sword ve Army of the Dead senaristi olarak tanınan Joby Harold da Bumblebee evreninde geçen senaryo üzerinde çalışıyor.

transformers film

- Reklam -

Yeni Transformers Filmi 2022’de Vizyonda Olacak

Deadline’ın haberine göre Paramount, yeni Transformers filminin 24 Haziran 2022 tarihinde beyaz perdede olacağını açıkladı. Vizyon tarihi dışında şirket tarafından başka herhangi bir bilgi gelmedi. Bu nedenle şu an için bu tarihin hangi yapıma ait olduğu bilinmiyor. Yine de bir çıkış tarihinin verilmesi, serinin yakın zamanda daha çok haberle geleceğini gösteriyor.

Paramount Pictures’ın açıkladığı bu vizyon tarihinin hangi yapıma ait olduğunu daha belirlememiş olabileceği de konuşuluyor. Koronavirüs pandemisi nedeniyle sektör neredeyse tamamen durma noktasına gelmişken bu süreçte hangi projeye öncelik verecekleri konusunda bir zaman kazanmış durumdalar. Bu süreçte vizyon tarihini de güvence altına almak istemiş olabilirler. Sonuçta şu sıralar tüm yapımlar COVID-19 pandemisi nedeniyle erteleme alıyorlar ve böyle bir tarihi erkenden almaları da önemli.

transformers film

- Reklam -

Şirketin şu an için hangi film adına böyle bir tarihi belirlediklerini söylemek zor. Pandemi sebebiyle tüm işler durmuşken şu an için her iki yapıma da benzer bir şans veriliyor.

Transformes maceralarını sizler nasıl buluyorsunuz? Sizce bu aksiyon dolu yapımlar beyaz perdeye uygun bir şekilde yansıtılabildi mi? Devamı geldiği takdirde izlemeyi düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Space Jam 2 Tam Adı ve Logosu LeBron James Tarafından Açıklandı

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Rick and Morty 4. Sezon Yeni Bölüm

Rick and Morty 4. Sezon Yeni Bölümleri Başlıyor

Koronavirüs Micrashell

Koronavirüs Sonrası Konserler İçin Siberpunk Esintili Kıyafet Tasarlandı