in

“Paddington” Çizgisinde Yeni Bir “Winnie the Pooh” Filmi Geliyor: Karakterlerin Çocukluk Yılları Anlatılacak

Yeni Winnie the Pooh filmi için hazırlıklar başladı. Telif hakları serbest kalan Ayı Winnie’ye bir uyarlama da DreamWorks çıkışlı bir ekipten geliyor.

Yeni Winnie the Pooh Filmi Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Winnie the Pooh filmi yolda. A.A. Milne’in kült çocuk kitabı Ayı Winnie için bir başka uyarlama haberi daha geldi.

Yıllar boyunca ekran ve sinema uyarlamaları The Walt Disney Company’nin tekelinde olan Winnie the Pooh, artık özgür. Ayı Winnie’ye dair hazırlanan ilk yapım ise beklentilerin aksine bir korku – slasher işi oldu. Blood and Honey adlı yapımda, sevimli oyuncağın dehşet saçtığı bir macera konu alındı.

Şimdi ise orijinal içeriğe daha uygun, çizgi olarak da son dönemlerin popüler animasyonlarından Paddington’a yakın olduğu belirtilen yeni bir adaptasyon geliştiriliyor.

- Reklam -

Disney tekelinin 2022 yılında sona ermesiyle yeni projelerin de önü açılmış oldu. Mike de Seve (Monsters vs. Aliens, Madagaskar) tarafından yönetilecek yapımda Seve, senaryoyu John Reynolds’la (The Mr. Peabody & Sherman Show) birlikte kaleme alacak.

winnie the pooh telif hakkı disney

Yeni Winnie the Pooh Filmi Karakterlerin Köken Hikâyesini Takip Edecek

The Hollywood Reporter’ın haberine göre yeni Winnie the Pooh filmi, Paddington serisine benzer bir havaya sahip olacak. 2024 yılında vizyona girecek filmin ardından, yeni bir diziyle maceranın devamı da anlatılacak.

John Reynolds yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Şapşal genç ayı ve arkadaşlarının henüz çocukken yaşadıklarını konu alacak köken hikâyesi, 21. yüzyıl çocuklarıyla bağlantı kurmak için tasarlanıyor.

- Reklam -

“Bence bu genç yavru, bala olan çılgınca açlığı ve onu elde emtek için giriştiği gülünç planlarıyla günümüz çocuklarıyla tamamen ilişki kurabilir. Bütün ekip çok komik ve çocuk oldukları dönemde, daha da komik olduklarını keşfedeceğiz.”

Yeni Winnie the Pooh Filmi

1926 yılında A.A. Milne tarafından yaratılan Ayı Winnie serisi, yıllar içerisinde büüyk bir çocuk külliyatına dönüştü. The Walt Disney Company’nin en büyük ve kazançlı markalarından birisi olan Winnie’nin telifleri 2022 yılında sona erdi. Ancak henüz kamu kullanımına açılmayan bazı karakterler de bulunuyor. Bunlar arasında, 1928’de yaratılan Tigger da bulunuyor.

Gelecek yıllarda çok daha fazla Winnie the Pooh içeriği izleyicilerle buluşacak. Bunlar arasında korku adaptasyonu Blood and Honey’nin olası devam filmi de yer alıyor. Öte yandan Disney’in de karakterle ilgili planları devam ediyor.

Yeni Winnie the Pooh film uyarlaması için sizin görüşleriniz neler? Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google Haberler’den de takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

65 fragmanı adam driver

Adam Driver’lı Bilimkurgu Gerilim Filmi “65”ten İlk Fragman

City of God Dizi HBO Max

Kült Suç Draması “City of God” Filminin Devamı HBO Max Dizisi Olarak Geliyor