in

Yeni Wolverine Taron Egerton mı Oluyor?

Hugh Jackman’dan sonra yeni Wolverine kim olacak sorusu hâlâ gündemdeki yerini koruyor. Popüler karakteri canlandıracağı düşünülen isimler arasına bir yenisi daha katıldı.

Taron Egerton Wolverine
- Reklam -
- Reklam -

Hugh Jackman ile sinema evrenine adım atan ve 2000’li yıllardan bu yana, 17 yıl boyunca defalarca izleme fırsatına eriştiğimiz en ünlü mutantlardan Wolverine karakteri için yeni başrol belirsizliğini hâlâ koruyor. Bildiğimiz gibi Jackman, 2017’de çıkan Logan filmiyle bu role veda etmişti. Geçtiğimiz yıl Deadpool 2’nun sonunda az da olsa kendisini görme şansına erişmiştik.

Ama şimdilerde ortalıkta yeni bir dedikodu dolanıyor. Ünlü çizgi roman yazarı Mark Millar, Twitter üzerinden bu yılki Rocketman filminde Elton John’u oynayan ve aynı zamanda Kingsman filmindeki Eggsy rolüyle tanınan Taron Egerton’ın yeni Wolverine olacağını iddia etti.

Millar’ın paylaştığı tweet şu şekilde:

2002’den beri. Unutma, ben asla yanılmam. Ayrıca, Taron Egerton bir sonraki Wolverine olacak 🙂

- Reklam -

Bu Tweet, özellikle önemli. Çünkü biliyoruz ki Millar’ın, Marvel stüdyosu ile güçlü bağları var. Kendisi Marvel’da en çok satan çizgi romanlarından ikisini yapan bir isim. Bunlar, Wolverine: Old Man Logan ve Civil War (İç Savaş) Haliyle böyle bir açıklama yaptıktan sonra (özellikle de asla yanılmayacağını belirterek) bir bildiği vardır herhalde diye düşünmeden duramıyoruz.

Özellikle Rocketman’daki Elton John rolünden sonra yıldızı iyice parlayan Taron Egerton, eleştirmenlerden de övgü dolu sözler toplamıştı. Birleşik Krallık’ta Mart 1952’den beri haftalık olarak yayımlanan müzik dergisi New Musical Express’te çıkan bir incelemede kendisi için şunlar yazılmıştı:
“Tüm oyuncu kadrosu inanılmaz zevk verdi ama hiçbiri Egerton gibi değildi. O harika bir şarkıcı ve John’un devasa kişiliğini yansıtabiliyor. Aynı zamanda umutsuzluk ve acıyı yansıtması gereken bazı sahnelerde de her şey kararıyor. Gökkuşağı renginde tüylerle kaplı bir şekilde sahnede atlayıp zıpladığını izlerken hayatının rolünü bulduğunu bilen bir oyuncu görüyorsunuz.”

Egerton, geçtiğimiz günlerde kendisinin Wolverine karakteri olacağına dair dedikodulara da bir radyo kanalında cevap verdi. Oyuncu tüm bu yazılıp çizilenlerin asılsız bir dedikodu olduğunu, Marvel’daki çalışanların kendisi için böyle düşünüyor olmalarından dolayı son derece mutluluk duyduğunu belirtti. Böyle bir rol verilirse yapmaya hazır olduğunu ama kendisinden çok daha iyi adaylar olduğunu da vurguladı.

Siz ne dersiniz? Sizce Wolverine rolü için uygun aday Taron Egerton mı? Veya sizin önerileriniz kimler? Forumlarımızda belirtmeyi unutmayın!


* Keanu Reeves Marvel Hayranlarını Heyecanlandırdı: Wolverine’i Oynamak İsterdim

* “Danny DeVito ‘Wolverine’ Olsun!” İmza Kampanyası Hızla Büyüyor

Kaynak: nme

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for dieter dieter dedi ki:

    "İnsanı insan yapan edeptir!"Kingsman ile tanıdım ve başlığı görünce çok yakıştırdım huysuz, sert wolverinimiz olabilir gerçekten ayrıca boyu da kısa😀 ama Hugh Jackman özlemimiz hiç bitmeyecek…

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bence aşırı saçma bir seçim olmuş. Batman için Pattinson nasıl saçma seçimse Wolverine için de Taron o kadar saçma. Ben ikisinin de oyunculuklarını severim o ayrı. Ama hiç mi çizgi roman okumuyosunuz ya ? Neresi benziyor bunun Wolverine’e ???

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Game of Thrones

Game of Thrones Oyuncuları Emmy’ye Kendileri Başvurmak Zorunda Kalmış!

Top Gun Maverick

33 Yıl Sonra Hızı Tekrar Hissedin: Top Gun: Maverick’ten İlk Fragman