in ,

Gülse Birsel’in Senaryosunu Yazdığı Yeni Disney+ Filmi “Yılbaşı Gecesi”nden İlk Tanıtım

Yılbaşı Gecesi filminden ilk tanıtım yayınlandı. Disney Plus üzerinden yayınlanacak filmin senaryosunu Gülse Birsel hazırladı.

Yılbaşı Gecesi Filmi Disney Plus Gülse Birsel
- Reklam -
- Reklam -

Yılbaşı Gecesi filmi için ilk tanıtım videosu paylaşıldı. Senaryosunu Gülse Birsel’in hazırladığı ve yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan’ın yer aldığı yapım Disney Plus üzerinden izleyiciyle buluşacak.

Disney Plus Türkiye geçen haziran ayında yayına başladığından bu yana, orijinal yerli içerik kütüphanesini durmaksızın geliştirmeye devam ediyor. Hizmete başladıktan sadece iki ay gibi kısa bir sürede 2 milyon aktif kullanıcıyı aşan sayılarıyla yönetimin yüzünü güldüren servis, Türkiye’nin önemli ve popüler yüzleriyle işbirliğine devam ediyor. Bunlardan biri de ünlü oyuncu ve senaryo yazarı Gülse Birsel oldu.

Özellikle Avrupa Yakası dizisiyle adını tüm ülkeye duyuran ve sevdiren Gülse Birsel, ardından Yalan Dünya ve Jet Sosyete gibi dizilerle de izleyicinin karşısına çıkmaya devam etti. Hırsız Var! ve 7 Kocalı Hürmüz filmlerinde de oyuncu olarak yer alan Birsel, 2017’de çıkan Aile Arasında filminin hem senaryosunu kaleme aldı hem de Engin Günaydın ve Demet Evgar ile birlikte başrolünde yer aldı. Aynı zamanda 2015 yılında TV8 kanalında yayınlanan Komedi Türkiye programda Gani Müjde ve Haluk Bilginer’le birlikte jürilik görevini de üstlendi.

- Reklam -

Yılbaşı Gecesi Filmi Disney Plus Gülse Birsel

Ünlü isim, uzun bir aranın ardından Disney Plus Türkiye için kaleme aldığı Yılbaşı Gecesi filmiyle geri dönmeye hazırlanıyor. İlk duyurusu geçen eylül ayının sonunda yapılan filmin yapımcılığını BKM Film üstleniyor.

Yılbaşı Gecesi, pandemi nedeniyle yılbaşını sevdikleriyle geçiremeyen Demet’in, yaptığı hazırlıklar neticesinde hiç tanımadığı komşularını hazırladığı partiye davet etmesi sonrası yaşananları konu edinecek. Birsel senaryonun yanı sıra filmdeki oyunculardan biri olarak yer alacak. Kendisine Alican Yücesoy, Alina Boz, Ayta Sözeri, Boran Kuzum, Büşra Pekin, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Emir Benderlioğlu, Fatih Artman, İrem Sak, Kubilay Tunçer, Nazmi Sinan Mıhçı, Serkan Keskin, Şebnem Bozoklu ve Zeynep Güngör gibi tanıdık isimler eşlik edecek.

- Reklam -

Disney+ Türkiye’nin sosyal medya hesapları üzerinden, bizzat Gülse Birsel tarafından dizinin konusunun özetlendiği bir tanıtım videosu yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yılbaşı Gecesi – Yeni Gülse Birsel Filmi Tanıtım Videosu | İZLE

YouTube video

(Tanıtım videosuna YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Henüz yayın tarihi açıklanmayan filmin, temasına uygun olarak yılbaşı veya birkaç gün öncesinde yayınlanması bekleniyor.

Yılbaşı Gecesi’ni merak ediyor musunuz? Gülse Birsel’in önceki işlerine kıyasla ortaya nasıl bir film çıkacağını düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cadılık ve Büyücülük Araştırması

Yeni Araştırma: Dünyada Her 10 Kişiden 4’ü Cadılara ve Büyüye İnanıyor

You 4. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu

Netflix’in Anti Kahramanı Beklenenden Erken Dönüyor: You 4. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı