in ,

Yüzüklerin Efendisi Oyuncuları, İlk Filmin Yıl Dönümünü ‘Rap Şarkısı’ ile Kutladı

Yüzüklerin Efendisi oyuncuları, Yüzük Kardeşliği filminin 20. yıldönümü için bir araya geldi. Ekip, rap şarkısı söyledikleri bir klip yayınladı.

Yüzüklerin Efendisi oyuncuları rap şarkısı müzik
- Reklam -
- Reklam -

Yüzüklerin Efendisi oyuncuları bir araya geldi. Yüzük Kardeşliği filminin 20. yıldönümü için toplanan ekip rap şarkısı söyledi. Klip, Stephen Colbert’in The Late Show programında yayınlandı.

J.R.R. Tolkien’in epik fantazi destanı Yüzük Kardeşliği kitabıyla 1954 yılında maceraya başladı. Orta Dünya yıllar içerisinde gelişip şekillenirken bu kurmaca evrenin sinemaya taşınması neredeyse yarım asır sürdü. Peter Jackson’ın The Lord of the Rings üçlemesi ise fantastik edebiyatın yükselişi için önemli bir basamak oldu.

İlk defa 2001 yılında vizyona giren The Fellowship of the Ring, izleyici ile buluştuğu dönemde büyük yankı uyandırdı. 4 dalda Oscar kazanmasını bilen filmde Elijah Wood, Ian McKellen, Orlando Bloom, Sean Bean, Sean Astin, Cate Blanchett, Christopher Lee ve Andy Serkis gibi isimler yer aldı.

- Reklam -

Şimdi ise ilk filmin 20. yılında oyuncular tekrar buluştu ve çağın akımlarından birisini yakaladı: Yıldız isimler bir rap müzik klibi için bir araya geldi.

Yüzüklerin Efendisi Oyuncuları Rap Şarkısı Performansı | İZLE

YouTube video

Amerikalı komedyen ve sunucu Stephen Colbert’in CBS ve Paramount+’ta yayınlanan ünlü programı The Late Show’da gösterilen klip, daha sonrasında YouTube üzerinden de izleyicilerin beğenisine sunuldu. Video bir günde yaklaşık 1 milyon kişi tarafından izlendi.

Rap şarkısı için hazırlanan klipte şu isimler yer aldı: Elijah Wood, Sean Astin, Billy Boyd, Dominic Monaghan, Hugo Weaving, Andy Serkis, Orlando Bloom, Viggo Mortensen, Method Man, Killer Mike ve Anna Kendrick.

- Reklam -

Colbert, 1 Ocak 2022’de yayınlanacak olan Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts buluşmasına göndermede bulunarak Yüzüklerin Efendisi için de benzer bir çalışma yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Orta Dünya’ya dair daha fazla içerik görmek isteyen hayranların gözü ise Amazon Prime’ın The Lord of the Rings dizisinde. 1 milyar doları aşan bütçesiyle şimdiden ses getiren yapım, orijinal film serisinde anlatılmayan bir zaman dilimini konu alacak. Yüzüklerin Efendisi dizisi 2 Eylül 2022 tarihinde Amazon Prime Video üzerinden yayınlanacak.

Hazırlanan rap şarkısı hakkında ve klip sizin görüşleriniz ne? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Slash Film

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    anime-gintama

    Yirmi yıl önce dile geldi sana
    Ve şu anda MC LOTR konuşmakta!
    Elfler yan yana can cana beraber
    Orta Dünya’ dan al sana haber
    Durum beter bak Yüzükler’ e saygı göster
    Bomba rap şeklinde geliyor
    Kitapları açtık okuma devam ediyor!

    (Cartel’ e de saygılaar!)

    :smiley: :smiley: :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cicero - Anthony Everitt

Antik Roma’nın En Önemli Politikacılarından Cicero’yu Konu Alan Biyografi Kitabı Çıktı

heykül heykeli kütahya

Kütahya’daki Kazılarda Binlerce Yıllık Herkül Heykeli Bulundu