in

Emmy Ödüllü Zach Galifianakis Yeni “Lilo and Stitch” Filminin Kadrosuna Katıldı

Zach Galifianakis Disney imzalı yeni live-action “Lilo and Stitch” filmine dahil oldu. Oyuncu, iki defa Primetime Emmys’e layık görülmüştü.

Zach Galifianakis Lilo and Stitch Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Zach Galifianakis yeni Lilo and Stich yapımında rol alacak. Ödüllü aktör, Disney filminde Wendy Pleakley karakterini canlandıracak.

Disney’in popüler markalarından Lilo and Stitch, yeni bir film ile evrenini genişletmeye hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Marcel the Shell with Shoes On ile En İyi Animasyon dalında Oscar adaylığı alan Dean Fleischer Camp’in yer aldığı yapım, oyuncu seçme aşamasına geçmiş durumda.

2002 yılında Chris Sanders ve Dean DeBlois ikilisinin yazıp yönettiği yapım, 80 milyon dolarlık bütçesiyle 273 milyon dolar gişe hasılatı elde etmeyi başarmıştı. Bu başarı ertesi yıl Disney Channel’da yayınlanmaya başlayan TV dizisini getirmişti.

- Reklam -

Disney’in sevilen markası, sonrasında Stitch! The Movie, Lilo & Stitch 2 ve Leroy & Stitch gibi yapımlarla evrenini genişletmeyi sürdürmüştü. Şimdi ise sevilen uzaylı ve onun sıkı dostu, bir kez daha izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Zach Galifianakis Lilo and Stitch Kadro

Lilo and Stitch Kadrosuna Katılan Zach Galifianakis, Daha Önce Joker’ı da Seslendirmişti

Live-action formatında hazırlanacak yeni Lilo and Stitch filminde kesinlik kazanan ilk oyuncu Zach Galifianakis oldu. Amerikalı komedyen ve aktör Zach Galifianakis, Between Two Ferns with Zach Galifianakis (2014 – 2015) ile iki defa Primetime Emmys kazanmıştı.

Galifianakis The Lego Batman Movie’de Joker karakterini seslendirmiş; Big Mouth, Bob’s Burgers ve Dicktown gibi yetişkinlere yönelik animasyonlarda seslendirme sanatçısı olarak görev almıştı.

Yapım, ailesinin ölümünden sonra 19 yaşındaki ablası Nani tarafından yetiştirilen Hawaili genç kız Lilo ile uzaylı dostu Stitch’in maceralarını konu alıyor.

- Reklam -

Zach Galifianakis ise filmde Plorgonar gezegeninden Ajan Wendy Pleakley karakterine hayat veriyor.

Ajan Wendy Pleakley Zach Galifianakis

Filmin senaryosunu Chris Kekaniokalani Bright kaleme alırken yapımcı koltuğunda Dan Lin ve Jonathan Eirich yer alıyor. Yapımın vizyon görüp görmeyeceği şu an için belirsiz. Film, doğrudan Disney+ üzerinden de izleyicilerle buluşabilir. Serinin diğer yapımları, platform üzerinden çevrimiçi olarak izlenebiliyor.

Disney’in son dönemde devam macerasını duyurduğu animasyonlar arasında Zootopia 2, Toy Story 5 ve Frozen 3 yer alıyor.

Siz yeni live-action Disney yapımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema içeriği için bizleri Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Shadow and Bone 2 Sezon Fragmanı

Grisha Evreni’ne Dönüş: “Shadow and Bone” 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Disney Hulu Satma Fikri

Disney CEO’su Hulu’yu Satma Fikrine Açık Olduklarını Söyledi