in

Zack Snyder ve Warner Bros. Çekişmesi: Yönetmen Justice League İzlenme Oranını Bilmiyor

Zack Snyder, Justice League izlenme oranlarının kendisine bildirilmediğini açıkladı. Warner Bros. yönetmenle hiçbir iletişim kurmamakta kararlı.

Zack Snyder Justice League Warner Bros.
- Reklam -
- Reklam -

2017’de yayınlanan Justice League, hem hayranlar hem de Warner Bros. için büyük bir hayal kırıklığı olduktan sonra Zack Snyder tarafından çekilen orijinal filmin yayınlanması için dört sene süren bir #ReleaseTheSnyderCut hareketi başlatılmıştı. Bu hareket geçen mart ayında meyvesini verdi ve süper kahraman endüstrisinin en şahsına münhasır yönetmeni, filmini HBO Max üzerinden yayınlama imkânını buldu.

Hikâyenin bu noktada mutlu bir sonla biteceğini düşünenler ise çok yanıldı. Zack Snyder’s Justice League, dört saatlik süresiyle hem 2017 versiyonunun yarım kalmışlığını ortadan kaldırdı hem de yeni sahnelerle hayranların ağzına bir parmak bal çaldı.

Yönetmenin gelecek filmlerle ilgili verdiği ipuçlarından sonra, hayranlar bu evrenin gideceği noktaları görme hevesiyle #RestoreTheSnyderVerse hareketini başlattı. Filmin yayınlanmasından önceki süreç gibi, şimdi de Warner Bros. işi yokuşa sürmekte kararlı.

- Reklam -

Yeni bir röportaj veren ünlü yönetmen, filmin yayınlanmasının ardından stüdyoyla ilişkilerini anlattı. Konu ilk olarak CEO Ann Sarnoff’un yayınladığı teşekkür metnine geldi. Sarnoff, Snyder üçlemesinin nihayete ermesinden mutlu olduğunu ve gelecekteki çok boyutlu DC filmleri için heyecan duyduklarını belirtmiş, Warner Bros.’un planları arasında SnyderVerse olmadığını açıkça göstermişti.

Zack Snyder İmzalı Justice League Hâlâ HBO Max’te 1 Numara

Zack Snyder Justice League Warner Bros.

Ünlü yönetmen o teşekkür metninin kendisine değil, hayranlara yazıldığını söylüyor ve filmin yayınlanmasından beri Warner Bros.’la aralarında hiçbir iletişim gerçekleşmediğini belirtiyor. Filmin izlenme performansıyla ilgili kendisine bir bilgi de gelmemiş. Bu noktada yönetmen biraz da sitemli bir şekilde röportajdan önceki gün filmin İngiltere için hâlâ bir numarada olduğunu da belirtiyor.

- Reklam -

Hayranlar Snyder’ın gerekirse 2016 öncesi gibi evren üstünde kontrolü olan, ana filmleri çekip diğer karakterler seçimlerinde de sözü geçen bir pozisyonda ya da planladığı iki Justice League devam filmini HBO Max’te yayınlayarak DCEU kariyerini sona erdirmesini istiyor. Warner Bros. ise bir yanda Robert Pattinson’lu The Batman filmi, diğer yanda Michael Keaton ve Ben Affleck’li The Flash; bir yanda Henry Cavill diğer yanda siyahi Superman derken ne yapmak istediğini kendisi de bilmiyormuş gibi bir tablo çiziyor.

Zack Snyder’ın Army of the Dead, Justice League, Marvel ve Star Wars gibi pek çok farklı konuda konuştuğu röportajını buradan izleyebilirsiniz.

Sizin DCEU’dan istedikleriniz neler? Stüdyonun birbirinden bağımsız filmler çekip gelen tepkilere göre ilerleme planlarından memnun musunuz? Yoksa Snyder’ın planladığı epik hikâyenin sonunu görmek isteyenlerden misiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’dan paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Direct

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

A Quiet Place: Day One

A Quiet Place’in Spin-Off Macerasının Çıkış Tarihi Duyuruldu

Supergirl cir-el

Supergirl: Superman’in Kızı Cir-El ve Karanlık Geleceği