in ,

Zack Snyder’s Justice League Fragmanı: Adalet Birliği Darkseid ile Geliyor!

Zack Snyder’s Justice League fragmanı paylaşıldı. HBO Max için Snyder tarafından düzenlenen Adalet Birliği 2021’de geliyor!

Zack Snyder's Justice League fragman
- Reklam -
- Reklam -

Zack Snyder yönetmenliğinde çekilen ancak kızının ölümü sebebiyle Joss Whedon’a devredilen Justice League, nihayet asıl yönetmeni ve kendi kurguladığı şekliyle HBO Max platformuna gelmeye hazırlanıyor. Heyecanla beklenen Zack Snyder’s Justice League için ilk kısa fragman paylaşıldı!

Bilindiği üzere Snyder, Justice League’in asıl yönetmenliğini yapan isimdi. Ancak yaşadığı bir aile trajedisinden sonra tam da çekimler tamamlanmış ve kurgu aşaması devam ederken yönetmenlikten ayrılmak zorunda kaldı. Warner Bros. da son düzenlemeleri yapmak ve sinemaya hazır hale getirmek adına koltuğu bir başka bilindik isme, Joss Whedon’a emanet etti.

Whedon yönetmenlik koltuğuna oturduktan sonra sadece olan içeriği toplamakla kalmadı, büyük değişikliklere imza attı. Hatta öyle ki gerçekleştirilen yeniden çekimler nedeniyle bıyıkları CGI ile silinen bir Superman bile izledik. Sonunda DC filmi beyaz perdeye geldiğinde hem eleştirmenlerden hem de hayranlardan benzer şekilde olumsuz eleştiriler aldı. Tüm bunlar nedeniyle bazı isimlerle yollar ayrıldı ve Warner Bros., DC Sinematik Evreni’yle ilgili yeni bir yola doğru gitmeye başladı.

- Reklam -

zack snyder justice league hbo max

Snyder’ın DC Genişletilmiş Evreni vizyonunu takdir eden hayranlar ise yönetmenin orijinal kurgusunu görmek için bir kampanya başlattı. Snyder da bu kampanyaya destek verdi ve belli aralıklarla paylaşımlar yaptı. Hatta filmin başrol oyuncuları da bu konuda kendisine destek verdi ve kampanyaya katıldı.

Nihayet birkaç hafta önce hayranları oldukça mutlu edecek bir şekilde, Zack Snyder’ın kurguladığı Justice League’in önümüzdeki sene HBO Max’te yayınlanacağı duyuruldu. Aslında çok önceden alınmış olan bu karar, sadece hayranları biraz daha heyecanlandırmak adına #RleaseTheSnyderCut etiketi altında uzun süre boyunca paylaşılmıştı. Kapalı kapılar ardında çoktan anlaşmış olan Snyder ve Warner Bros., HBO Max’in yayına başlayacağı zamana kadar bekledi ve sonunda beklenen açıklamayı yaptı.

- Reklam -

Açıklamanın üzerinden henüz çok bir zaman geçmeden kısa da olsa bir video yayınlandı.

Zack Snyder’s Justice League Fragmanı

YouTube video

Yayınlanan kısa fragman, Wonder Woman’ın Darkseid’a ait bir portreyi keşfetmesini ve dehşete düşmesini gösteriyor. Snyder hayranlarının daha iyi bildiği üzere, aslında Darkseid çok daha büyük bir rol oynayacak ve Justice League 2 devam filminde ana kötü karakter olarak karşımıza çıkacaktı. Fakat Whedon projenin başına geldiğinde, Darkseid sahneleri kaldırıldı ve Steppenwolf filmdeki tek kötü adam olarak kaldı.

Daha en başta gelen bu kısa fragmanla dahi hayranlar Whedon’un yapımına göre çok farklı bir film izleyeceklerini düşünüyorlar. Peki ya sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir? İlk paylaşımı nasıl buldunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* Suicide Squad Yönetmeni: “Jared Leto En Tutarlı Joker Tasvirini Çizdi”

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Güzel görünüyor. Darkseid güçlü bi abimiz. :slight_smile:

  2. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    İlk fragman gelmiş.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

kuyrukname peren ercan inceleme

Kuyrukname: Tarihle Harmanlanmış Fantastik Yolculuk

Persepolis - Marjane Satrapi | Haftanın Kitabı #140

Persepolis – Marjane Satrapi | Haftanın Kitabı #140