in ,

Anthony Hopkins’in Başrolünde Oynadığı Bilimkurgu Gerilim Filmi “Zero Contact”tan Fragman Yayınlandı

Zero Contact fragmanı yayınlandı. Bilimkurgu gerilim türündeki filmin başrolünde Oscarlı aktör Anthony Hopkins yer alıyor.

Zero Contact Fragmanı: Anthony Hopkins Gerilim Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Zero Contact fragmanı görücüye çıktı. Anthony Hopkins’in başrolünde oynadığı bilimkurgu gerilim filmi yolda.

Son olarak 2020 Akademi Ödülleri’nde The Father filmindeki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanan Anthony Hopkins, rol aldığı farklı yapımlar ile hayranlarının karşısına çıkmaya devam ediyor. Şimdi de insanlığın tecrit altında yaşadığı yeni bir fütüristik gerilim filmi olan Zero Contact ile bir kez daha beyaz perdede performans sergilemeye hazırlanıyor.

Film, eksantrik bir milyarderin ölümünden sonra önemli bir görev alan bir grup insanın yaşadıklarını anlatıyor. Ancak devraldıkları bu görevin insanlığa yardım edeceğini yoksa onu tamamen mahkum mu edeceğini bilmiyorlar.

- Reklam -

Anthony Hopkins, filmde oğlu ve diğer dört kişi için bir dizi video mesajı bırakan milyarder Finley Hart karakterine hayat veriyor. Hart, seçtiği ekibe dünyanın sonunu getirecek olan ölümcül bir felaket olayını durdurması gerektiğini belirtiyor. Karakter, kendi ölümünün tesadüfi olmadığını, bir “yeniden etkinleştirme planını” harekete geçirmek için daha büyük bir şeyin parçası olduğunu belirtiyor.

Lionsgate, bilimkurgu ve gerilim türlerini harmanladığı filmle ilgili resmi fragmanı kısa bir süre önce yayınladı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Anthony Hopkins’li Zero Contact Fragmanı | İZLE

YouTube video

Yayınlanan fragman, gizemli ve komplo teorilerini gösterse de, gerçekte neler olup bittiğini ve Hart’ın sakladığı sırları elbette açığa çıkarmıyor. Ayrıca, evlerinde sıkışıp kalan ana kadronun bahçelerinde gizemli figürlerin ortaya çıkmaya başlaması ile gerilim dozu daha da yükseliyor.

- Reklam -

Ekip, zaman yolculuğu faktörleri nedeniyle gerçeklik üzerindeki kavrayışlarını kaybetmeye başlıyorlar ve aniden kendi hayatlarında meydana gelen bazı değişiklikleri açıklayamaz duruma geliyorlar.

Rick Dugdale’in yönettiği ve Cam Cannon’un senaryosunu yazdığı Zero Contact’ta Hopkins dışında Tuva Novotny (Annihilation), Adrian Holmes (Peacock’s Bel-Air), Aleks Paunovic (Marvel’s Hawkeye), Chris Brochu (The Vampire Diaries), Rukiya Bernard (Yellowjackets), Lilly Krug (Heart of Champions) ve Veronica Ferres (You Belong to Me) gibi isimler yer alıyor. Film, 27 Mayıs 2022 tarihinde bazı sinema salonlarında ve dijitalde gösterime girecek.

Zero Contact’ın fragmanını sizler nasıl buldunuz? Anthony Hopkins’in yer aldığı hangi yapımları seviyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    İlginç ve güzele benziyor. Anthony Hopkins kadroda varsa zaten o iş kötü olmaz, olamaz, olması teklif dahi edilemez.

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Hikayesi ilginç duruyor. Dijital suratlı arkadaşı biraz garipsesem de hikayedeki yerine göre karar vereceğim. :slight_smile:

  3. Avatar for Padok Padok dedi ki:

    Ben çok baydım pandemi meyvesi işlerden ya. Üstelik psikolojik gerilim tarafı da var sanırım. Belki 2021’de çıkabilse etkileyici olurdu ama şu an bana biraz boşluğa düşecek bir filmmiş gibi geliyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Resident Evil Dizisi Fragmanı: Netflix Yapımı Yolda

Netflix’in Beklenen Resident Evil Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı

Silent Witness 25 sezon

BBC’nin Suç Dizisi “Silent Witness” 25. Sezon ile Geri Dönecek