in ,

Zombieland 2: Double Tap Filminden Yeni Fragman ve Poster Geldi

Devam filmi merakla beklenen korku-komedi yapımı Zombieland için ilk fragman ve poster nihayet yayınlandı.

Zombieland Double Tap
- Reklam -
- Reklam -

Uzun süredir yeni filmini merakla beklediğimiz Zombieland: Double Tap filmi için ilk poster ve fragman geldi.

Double Tap ismiyle çıkacak serinin ikinci filmi, ilk filmden hemen sonrasını konu alacak. Kahramanlarımız Columbus (Eisenberg), Wichita (Stone), Tallahassee (Harrelson) ve Little Rock’ı (Breslin) Beyaz Saray’da yaşarken ve ilk filmdeki hallerine göre evrimleşmiş bazı yeni zombi türleriyle savaşırken göreceğiz. Ayrıca salgından kurtulan farklı insanlar da asıl karakterlerimizle bir araya gelecekler.

İlk filmin yıldızları Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone ve Abigail Breslin, Zombieland: Double Tap filminde tekrar bir araya geliyor. Orijinal kadro aynı şekilde korunurken senaryo da ilk filmde olduğu gibi Paul Wernick ve Rhett Reese yapıyor. Ayrıca kendilerine Dave Callaham (Wonder Woman 1984) eşlik ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda da herhangi bir değişiklik yok. Ruben Fleischer’ı son olarak Venom filminin başında görmüştük.

- Reklam -

2009’da çıkan korku korku komedi türündeki Zombieland, tam 10 yıl aradan sonra yeni film Double Tap ile 18 Ekim 2019’da beyaz perdede olacak. Zombi filmlerine farklı bir bakış açısı getiren ve mizahi yaklaşımıyla oldukça sevilen film ilk çıktığında oldukça iyi bir gişe rakamına ulaşmıştı.

- Reklam -

Filmin yayımlanan ilk fragmanı şu şekilde:

YouTube video

Ayrıca yeni poster de fragmanla birlikte geldi:

Zombieland Double Tap poster

Yeni fragmanı sizler nasıl buldunuz? 10 yıl aradan sonra sevilen filmin devamının geliyor olması sizleri de mutlu etti mi? Kayıp Rıhtım Forum’da görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.


“Zombieland 2” Orijinal Kadrosuyla Birlikte Geliyor

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mad Max Yeni Filmler

George Miller Açıkladı: Yeni Mad Max Filmleri Yolda!

Irmak Zileli - afili filintalar yorum

Irmak Zileli: “Afili Filintalar’ın Edebiyatın Başına Ördüğü Şu Çorap…”