in ,

Zuko’ya Odaklanan Yeni Avatar Filminde Tarih Belli Oldu

Zuko karakterine odaklanan Avatar filminde yayın tarihi belli oldu. “The Last Airbender” dünyası yeni yapımlarla genişlemeyi sürdürüyor.

Zuko Odaklı Avatar Filmi Tarihi Belli Oldu
- Reklam -

Zuko karakterini merkezine alan yeni Avatar filminde çıkış tarihi netleşti. Hayranlar yeni Ateş Kralı’nın maceraları için bir süre daha beklemek zorunda kalacaklar.

Paramount ve Avatar Studios, Avatar: The Last Airbender hayranlarına önümüzdeki yıllarda pek çok yeni dizi ve uzun metrajlı film sözü verdi. Bunlardan en sonuncusu, Aang ve Korra’dan sonraki yeni Avatar’ı konu alacak olan çizgi diziydi ve 2025 yılı içerisinde çıkış yapacağı duyuruldu. Ondan öncesinde de Aang ve arkadaşlarının gençlik yıllarına odaklanacak bir filmin, 10 Ekim 2025 yılında geleceği söylendi. İşte şimdi bu yeni projelerden birinin daha bir yayın penceresi olduğu bildiriliyor.

Avatar News’e göre şu anda geliştirilmekte olan isimsiz Zuko merkezli animasyon filminin çıkış tarihi 2026 olarak açıklandı. Haber kaynağı ayrıca, henüz kesin olmasa da Avatar Takımı’nın gençlik yıllarına odaklanan filmden tam bir yıl sonrasında, 9 Ekim 2026’da çıkacağını söylüyor. Ancak bu tarihin kesin olmadığını özellikle belirtiyor.

- Reklam -

Zuko Odaklı Avatar Filmi Tarihi Belli Oldu

Ne yazık ki şu an için Zuko filmiyle ilgili detaylar oldukça az. Yeni film projesinin orijinal diziyle olan ilişkisi nasıl olacak veya film hangi zaman diliminde geçecek gibi sorular için henüz resmi cevap bulunmuyor. Ancak filmin 2025’te çıkacak ve ekibin gençlik yıllarını konu edinecek filminin devamı niteliğinde olmadığı ve ikisinin bağımsız projeler olarak değerlendirilmesi gerektiği söyleniyor. Bu nedenle Zuko filminin henüz Aang ortaya çıkmadan önceki çocukluk dönemine odaklanabileceği ya da orijinal yapımın hemen sonrasında Ateş Kralı olduktan sonraki annesini arayış sürecini de anlatabileceği ihtimaller arasında yer alıyor.

Zuko Odaklı Avatar Filmi Stüdyonun Projelerinden Sadece Biri: Sırada Birçok Proje Hayranları Bekliyor

Son Hava Bükücü’de Zuko’yu seslendiren aktör Dante Basco’nun Gaang filminde eski sürgün prensi seslendirmek için geri dönecek. Muhtemelen bu filmde de karakteri seslendiren isim olacak.

Zuko Odaklı Avatar Filmi Tarihi Belli Oldu

- Reklam -

Dizi yaratıcıları ve Avatar Studios’un kreatif direktörlerinden Michael Dante DiMartino ve Bryan Konietzko daha önce izleyicileri ilk proje ekranlara gelene kadar uzun süre beklemeleri gerektiği konusunda uyarmıştı. Resmi Avatar: Braving the Elements podcast’inde konuşan DiMartino şunları söylemişti:

“Bütün fikirlere sahibiz ve ideal olarak yıllar içinde hepsini keşfedip hayata geçireceğiz, ancak bu biraz zaman alacak. Tüm bunları uygulamaya dökebilirsek, önümüzdeki 20 yıl kadar podcast yapıyor olacaksınız.”

Zuko filminden beklentileriniz neler?Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: AvatarNews

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Filmleri M.Night Shyamalan yönetmesin de…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Eski Türk Portreleri - Bartu Bölükbaşı

Bartu Bölükbaşı, Yeni Çalışması “Eski Türk Portreleri” ile Okurun Karşısına Çıkıyor

Velma 2. Sezon Onayı Aldı

HBO Max “Velma” Tepkilerine Cevabı 2. Sezon Onayı ile Verdi