in ,

Spawn Yıllar Sonra Tekrar Beyazperdeye Dönüyor!

McFarlane’in incisi Spawn yirmi yıl sonra tekrar sinemalara dönüyor!

spawn
- Reklam -
- Reklam -

Todd McFarlane etiketiyle yeni bir Spawn filmi geliyor! Yeni film eskilerin bir devamı olmayıp bir reboot filmi olacak.

Yeni bir Spawn filmi görmeyeli tam yirmi yıl oldu. Tam da Türkiye’de harika bir ciltle okurlarla buluşan Spawn, Todd McFarlane ve Blumhouse Productions sayesinde tekrar beyazperdeye taşınacak!

McFarlane birkaç aydır Facebook üzerinden Spawn hakkında ipuçları bırakıyordu. Kimileri yeni bir film geleceğini tahmin etmişlerdi ancak onaylanan bir şey yoktu elbette. Sonunda, geçtiğimiz günlerde McFarlane resmi bir duyuru yaparak filmin yapım aşamasına geçmekte olduğunu belirtti. Blumhouse ProductionsSpawn‘ın dünyasına uyabilecek karanlıkta filmler yapmakla ünlü. Get Out, Split ve The Purge bunlardan bazıları.

- Reklam -

İpuçlarından da anladığımız gibi McFarlane aylardır yapıma başlamayı bekliyordu elbette .

“Düşünceyle başladık, şimdi filmi yapıyoruz. Blumhouse. Spawn. Çok sıkı. R(Yetişkinler için). Buna hazır olun, yapıma geçiyoruz. Artık boşa konuşmak yok, iş vakti.”

- Reklam -

Şimdilik lanetli karakterimizi kimin oynayacağı veya çekimlerin başlayacağı gün ile ilgili bir bilgi yok. Ancak yakın zamanda yeni haberler duyacağımız kesin.

Bizi takipte kalın!

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

saga ust

Saga, Eisner Ödülleri’ni Yine Domine Etti

wonder woman gal gadot

Wonder Woman 2’nin Vizyon Tarihi Belli Oldu Bile