in

Star Wars Tema Parklarına Çok Az Kaldı

Disneyland’ın merakla beklenen Star Wars Parkları çok yakında geliyor! Orlando Parkı’ndan yayınlanan fotoğraflar sevenlerini heyecanlandıracak cinsten!

Star Wars Tema Parkları
- Reklam -
- Reklam -

Takipçilerinin uzun süredir merakla beklediği Star Wars (Yıldız Savaşları) Tema Parklarının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Çıkan bu görüntüler bile gelecek olan parkın ne kadar destansı olacağını kanıtlar nitelikte. Hayranları bu anı görmek için 4 yıldır bekliyor. Disney şirketi, parkın ilk duyurusunu 2015 yılında yapmıştı. Geçen bu sürede, ortaya çıkan yeni fotoğraflarla birlikte bu bekleyişe değecek gibi duruyor.

Bugüne denk parkla ilgili haberler yapılırken görüntülerin dijital ortamdaki modelleriyle karşılaşıyorduk. Bunun haricinde inşaat halindeyken birkaç fotoğrafını görmüştük. Fakat Orlando Parkının kuşbaşı olarak çekilen yeni görüntüleriyle birlikte parkın 14 dönümlük bir alana yayıldığını görüyoruz.

Fotoğraflardan anlaşıldığı kadarıyla parkın öne çıkan noktalarından en önemlisi Millennium Falcon’un tam ölçekli bir kopyası. Han Solo’nun kullandığı uzay gemisi 30 metreden daha uzun. Merkezinde gemiyi kumanda edecek 6 kişilik bir ekibi alacak şekilde hazırlanmış ve bu oldukça iyi bir deneyim olacak gibi gözüküyor.

- Reklam -

Parktaki diğer önemli bir eğlence aracı ise Rise of the Resistance (Direnişin Yükselişi) adlı parkta, ziyaretçiler gerçek ölçüde bir uzay aracına girme deneyimi yaşayacak ve hologramlarla karşılaşacaklar.

West Coast Disneyland’e dahil olacak Star Wars: Galaxy’s Edge 31 Mayıs tarihinde açılacak. Orlando’daki Disney World Orlando içinse biraz daha beklemek gerekecek. 29 Ağustos’ta açılacağı belirtilen tema parkın görüntülerine gelin hep birlikte göz atalım.

star wars theme park disney world 1

star wars theme park disney world 2

star wars theme park disney world 3

star wars theme park disney world 4

- Reklam -

star wars theme park disney world 5

star wars theme park disney world 6

star wars theme park disney world 7

star wars theme park disney world 8

Siz yeni gelen görüntüleri nasıl buldunuz? Türkiye’den bu tarz eğlence parklarına gidebilmek biraz çetrefilli ve masraflı olsa da gitmeyi düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı forumlarımızda paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Design Boom

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tuhaf Kurgu Yazmak Üzerine Notlar - H.P. Lovecraft

H.P. Lovecraft’tan Yazarlık Dersleri: Tuhaf Kurgu Yazmak Üzerine Notlar

Dede Korkut

13. Dede Korkut Destanı “Salur Kazan’ın Ejderhayı Öldürmesi” Hakkında Bildiğimiz Her Şey