in ,

Stranger Things’in Yapımcıları 3. Sezonu Onayladı

Açık ara farkla en sevdiğimiz dizilerden biri olan Stranger Things’in üçüncü sezonunun çekileceği kesinleşti bile! Ama sonrası için kötü haberler var.

Stranger Things 3. Sezon Onay
- Reklam -
- Reklam -

Stranger Things, geçen yıl beklenmedik bir şekilde ortaya çıkıp, ilk sezonuyla büyük beğeni toplamıştı. Dizi göndermelerden tutun da çocuk oyuncuların sempatikliklerine, buram buram 80’ler kokan  atmosferinden korku öğelerine dek içerdiği pek çok başarılı etmenle kendisine kısa sürede bir sürü hayran edinmiş, ilk sezonun bitiminin ardından herkes heyecanla ikincisini bekler olmuştu. Neyse ki Netflix de kısa bir süre sonra ikinci sezonun olacağını açıklamış ve yüreklere su serpmişti.

>Stranger Things’in yeni sezonunun ilki kadar başarılı olup olmayacağı en büyük merak konusu elbette. Ancak dizinin yapımcıları Matt ve Ross Duffer‘ın kendilerine güveni tam olacak ki üçüncü sezonun çekileceği haberini şimdiden açıkladı. Ayrıca dördüncü sezonu da düşündüklerini ama öyle bir şey olursa bunun muhtemelen son olacağını da sözlerine eklediler.

Duffer Kardeşler, Vulture’a verdikleri bir röportajda diziyi neden bu kadar çabuk bitirmek istedikleri sorusuna “Çocukların başına her yıl kötü olaylar geldiğini nasıl haklı gösterebiliriz bilmiyorum,” şeklinde cevap vermiş ve minik kahramanlarımızı sürekli zor durumlara sokmanın bir süre sonra kabak tadı verebileceğini belirtmişler. (Hiç Türk dizisi izlemedikleri nasıl da belli). İkinci sezonun her iyi devam filminde olduğu gibi “biraz daha büyük” olacağına değinen ikili çocukların kurtulması için bir umut olup olmadığı sorusuna ise “Bu kasabadan siktir olup gitmeleri gerek,” şeklinde cevap verdi.

- Reklam -

Dizinin geleceğine odaklanmadan önce Stranger Things hayranlarının ikinci sezon üzerine kafa yoracağı birçok şey var elbette. Bazı teorilere göre, ilk sezonun sonunda bizi merakta bırakan Will, ikinci sezonun kötüsü olabilir. Ne olacağını merakla bekliyoruz.

- Reklam -

Stranger Things’in ikinci sezonu iki ay gibi kısa bir süre sonra, 27 Ekim’de başlayacak.

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Satir

Seçkide Doksan Sekizinci Ay

dorian gray ust

Yeni Bir “Dorian Gray’in Portresi” Uyarlaması Geliyor, Ama Bir Sürprizle!