in ,

Titans Setinden Üzücü Haber: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

DC’nin yeni gözde dizilerinden Titans’ın, ikinci sezon çekimleri sırasında istenmeyen bir kaza meydana geldi ve bir kişi hayatını kaybetti.

Titans
Titans
- Reklam -
- Reklam -

İlk sezonuyla izleyicinin beğenisini kazanan Titans dizisinin yeni sezon çekimlerinde bir kaza meydana geldi. Kazada görsel efekt yönetmeni hayatını kaybetti.

Olay geçtiğimiz perşembe günü Toronto’daki özel bir tesisteki çekimlerde gerçekleşti. Çekimler esnasında bir sahnede arabanın parçası koptu ve görsel efekt yönetmenine isabet etti. Set çalışanı olay yerinde can verdi.

Bu acı olay sonrasında çekimlere iki gün ara verildi.

- Reklam -

Olayın yaşanmasının ardından bir Warner Bros. sözcüsü konuyla ilgili açıklama yaptı.
Yeni sezon için yaptığımız çekimler sırasında meydana gelen bir kazanın ardından değerli meslektaşımız Warren Appleby’nin hayatını kaybetmesinin verdiği derin üzüntüyü yaşıyoruz. Warren, 25 yıllık etkileyici kariyeri boyunca televizyon ve sinema filmlerinde çalışan herkes tarafından sevilen bir isimdi. Titans ailesindeki tüm isimler, Warner Bros Televizyon Grubu ve DC Evreni olarak Warren’ın ailesi ve arkadaşlarına baş sağlığı diliyor, bu zor zamanlarında her daim yanlarında olacağımızı belirtmek istiyoruz.
Titans dizi kaza

Warren Appleby evli ve iki çocuk babasıydı. Çocuklarından biri 6, biri de 4 yaşındaydı. Ölen çalışanın ailesi için GoFundMe adresinde yardım kampanyası başlatıldı. Uluslararası Tiyatro Sahne Çalışanları İttifakı (IATSE) da “Kız ve erkek kardeşlerimizden veya akrabalarımızdan hiçbiri işyerinde ölmesin ve yaralanmasın diye daha güvenli çalışma şartları için mücadelemize devam etmeliyiz,” şeklinde bir açıklamada bulundu.

- Reklam -

Warner Bros. ve DC’nin DC Universe kanalı için hazırladığı Titans, geçtiğimiz yılın ekim ayında platformdaki yerini almıştı. Bu yılın başında da ülkemizde Netflix üzerinden yayına girmişti. Dizinin ikinci sezonu da bu yıl, sonbahar aylarında gösterime girecek.


Kyoto Animasyon Stüdyosu Ateşe Verildi, Ölü ve Yaralılar Var

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    :rage: Aksiyon sahnesi çekmek için araba kiralamadan aldıkları aracı mı kullanmışlar?

    Mad Max: Fury Road’da çölün ortasında milleti arabanın önüne bağlıyor, sırıklarda sallandırıyor, patlama çatlama yapıyorlar, ölümlü kaza olmuyor. Sen, trafiğe kapalı alanda, araçtan kopan parça yüzünden ölüm sebebiyet veriyorsun :rage:

  2. Avatar for yazarcerenoktay yazarcerenoktay dedi ki:

    Kesin ihmal vardır. Böyle bir kaza oluyorsa güvenlik önlemleri almamışlardır diye düşündüm.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Witcher

The Witcher Dizisinden İlk Fragman Nihayet Geldi!

Halloween

Kült Korku Filmi “Halloween”e 2 Yeni Devam Filmi Geliyor