in ,

Tor.com e-Kitap Kulübünde Bu Ayın Ücretsiz Kitabı Malazan Oldu

Amerikan fantastik-bilimkurgu edebiyatı sitesi Tor.com yeni projesiyle takipçilerine her ay bir e-kitabı ücretsiz olarak sunuyor.

tor com e book club - malazan
- Reklam -
- Reklam -

Fantastik-bilimkurgu edebiyatı ile ilgili başarılı haber sitelerinden olan Tor.com’un yeni projesi Aylık e-kitap Kulübü devam ediyor. E-kitaplardan faydalanabilmeniz için kulübe yalnızca e-posta adresinizle kaydolmanız yeterli. Kaydolduktan sonra her ayın başında, o ay için seçilmiş e-kitabı indirebileceğiniz bir link gönderiliyor.  Kitabı ayın yedisine kadar indirebiliyorsunuz.

Bu ayki kitabın adı Gardens of The Moon (Ay Bahçeleri). Bu eser aynı zamanda Steven Erikson‘un epik fantastik serisi Malazan İmparatorluğu’nun başlangıç kitabı. İsterseniz tanıtım bültenine göz atalım:

Gardens of The MoonMalazan İmparatorluğu’nun hoşnutsuzlukla kaynadığı zamanlardı, bitmez tükenmez savaşlar halkın iliğini kurutmuştu. Amansız antik büyücülerle acı sonuçlanan dövüşler ve kanlı çatışmalar yaşanıyordu. İmparatorluk lejyonları yaptıkları katliamlara alışmış dahasını bekliyordu. İmparatoriçe Laseen’in kanunları değişmez ve korkulan Pençe Suikastçıları tarafından korunurdu.

- Reklam -

Çavuş Viski Jack ve birliği Köprüyıkanlar’a göre Pale kuşatmasından sonra ölenler için bir süre yas tutmalılardı. Yalnız yaşayan büyücüleri Tattermage de böyle düşünüyordu. Ancak son özgür şehir olan Darujhistan henüz ele geçirilmemişti. Ve Laseen yırtıcı bakışlarını bu antik kaleye çevirmişti.

İmparatorluk, bu vahşi oyunda yalnız değildi. Lanetli Gölgeler Birliği de bu oyuna hazırlanıyordu.

- Reklam -

Dünyaca ünlü Malazan Serisi‘nin hakları yerli yayıncılarımızdan biri tarafından da satın alınmıştı hatırlarsanız. Bu yakınlarda Türkçe çevirisine kavuşmayı bekliyoruz.

Eğer İngilizcenize güveniyorsanız ve Tor Yayınevi’nden çıkan kitaplar ilginizi çekiyorsa şansınızı bir deneyin deriz. Ülke olarak Amerika’yı işaretlediğinizde kitabı sorunsuz olarak indirebilirsiniz.

Efe Sarıtunalı

2001 Manisa doğumluyum. İzmir Fen Lisesi'nde okuyorum. Çizgi roman okur ve günü geldiğinde yazabilme hayali kurarım. En büyük tutkularım kitaplar (özellikle bilimkurgu, fantastik veya polisiye) ve bilgisayarım. İleride yazılım mühendisi olmak ve bilgisayar oyunları yapmak istiyorum.

2 Yorum

Yorum Yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

saga

Saga, Harvey Ödülleri’ni Silip Süpürdü!

kutu kisa film

Türk Yapımı Bilimkurgu Dizisi “Kutu” Yakında Başlıyor