in ,

Ve Amazon Nihayet Türkiye’de!

Dünya devi kitap ve alışveriş sitesi Amazon sonunda Türkiye’de.

Amazon Türkiye
- Reklam -
- Reklam -

Adı uzun zamandır Türkiye’yle anılan ve yıllardır çeşitli yollarla ülkemize açılmaya çalışan dünya devi Amazon nihayet memleketimize teşrif etti. Hatırlayacağınız gibi en son D&R ve Doğan Kitap’ı satın alarak Türkiye’ye girmeye çalışan ancak bunu başaramayan Amazon sonunda en baştan yapması gerekeni yaptı ve Amazon Türkiye resmi sayfasını yayına soktu.

Site şimdilik yolun çok başında olsa da alışık olduğumuz (ve bizi en çok ilgilendiren) kitap, elektronik ve oyuncak figür gibi kategoriler şimdiden sitede yerini almış durumda. Bunlardan bazılarının fiyatı diğer yerlere nazaran daha uygunken bazıları da eşit seviyelerde dolaşıyor. Zaman geçtikçe başka satıcıların da ürünleri siteye eklenecektir elbette. Amazon da kendi stokunu yaptıkça karşımıza güzel fırsatlar çıkabilir. Kısacası, kitap alışverişi yaparken gezeceğiniz sitelerin arasına Amazon’u da ekleyin…

Bununla birlikte ünlü e-kitap cihazı Kindle henüz ortalarda yok ne yazık ki. Ek olarak sitenin müthiş dizilere gebe kanalı Prime da henüz Türkiye sayfasında görünmüyor. Eğer yakın zamanda bu iki ürün de Türkiye’ye özel fiyatlarla (Netflix‘in yaptığı gibi) eklenirse o zaman değmeyin keyfimize.

- Reklam -

Amazon’a hoş geldin diyor, sizleri sitede yayınlanan merhaba mesajıyla baş başa bırakıyoruz.

Amazon.com’un kurulduğu 1995 yılından bu yana, Türkiye’deki yüz binlerce müşterimiz, dünyanın dört bir yanındaki Amazon mağazalarından milyonlarca ürün sipariş etti. Bugün, Türkiye’deki müşterilerimizin Amazon alışveriş deneyimlerini zenginleştirecek olan amazon.com.tr’nin açıldığını duyurmanın gururunu yaşıyoruz. Binden fazla yerli satıcımız ile içerisinde kitap, ev ürünleri ve elektronik ürünlerinde de bulunduğu 15 farklı kategoriden milyonlarca ürünü, rekabetçi fiyat, güvenilir teslimat ve kaliteli müşteri hizmetleriyle sizlere sunacağımız için çok heyecanlıyız.

- Reklam -

Henüz Türkiye’deki yolculuğumuzun başındayız. Siz müşterilerimizin yüksek beklentilerini karşılayabilmek için çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Daha yeni başlıyoruz. Önümüzdeki aylar ve yıllar içerisinde, mağazamıza yeni kategoriler eklemek ve her geçen gün ürün yelpazemizi genişletmek için daha da çok çalışacağız. Sizlerin memnuniyetini arttırmak için yeni hizmetler hayata geçireceğiz ve ürünlerinizi daha kolay ve hızlı teslim almanızı sağlayacağız. Bu sayede, sizlerin güvenini kazanacağımızı ve amazon.com.tr’nin en sevdiğiniz mağazalardan birine dönüşeceğini umuyoruz.

Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek icin canla başla çalışan harika bir ekibimiz var. Ekip arkadaşlarımızdan birkaçını sizlerle tanıştırmak için bir video hazırladık. Amazon.com.tr artık hazır ve bir an önce sizlere hizmet verebilmek için sabırsızlanıyoruz. Bizi tercih ettiğiniz icin teşekkür ederiz.

11 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ohyespatates ohyespatates dedi ki:

    Pek Amazon gelmiş gibi değil, şu an N11, Hepsiburada tarzı sitelerden pek farkı yok. Amazon ürünleri şu anda satışta değil, Kindle falan satışta yok. Umarım ilerleyen zamanlarda ülkemizdeki Amazon tam anlamıyla Amazon olur.

  2. Avatar for Leingrad Leingrad dedi ki:

    Şu sıralar çok dikkatli olmak lazım. N11, Hepsiburada, Gittigidiyor gibi sitelerden atılan, tek bir olumlu yorumu dahi olmayan işportacı kafasındaki merdivenaltı işletmeler buraya akın edecekler. Alınacaksa da satıcının Amazon olmasına dikkat edilmeli.

  3. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    Artık Kitapyurdu vb. sitelerden bol bol kampanya bekliyorum. ^^

  4. Avatar for Torcheim Torcheim dedi ki:

    Ülkeye daha yeni giriş yaptılar. Ürün çeşitliliği zamanla artacaktır. Kitap kategorisine baktım pek bir şey yok şu an. Ülkedeki rekabeti ve kaliteyi artıracağını düşünüyorum. Umarım kitap konusunda ürün çeşitliliği hem fiziki hemde e-kitap için geniş olur.

  5. Avatar for Fingolfin Fingolfin dedi ki:

    Amazon’un ismi bile bizim ölücü sitelerin korkmasına yeter. Sitedeki içerik gittikçe iyileşecektir. Şu kargo işini halletmeleri lazım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

6 cevap daha var.

Avatar: The Last Airbender

Müjde! Aang Ekranlara Geri Dönüyor!

tabiata giden butun yollar ust

Ödüllü Öykü Derlemesi “Tabiata Giden Bütün Yollar” Çıktı