in ,

Wonder Woman 2’nin Vizyon Tarihi Belli Oldu Bile

DC Comics, Wonder Woman’ın ikinci filmini Aralık 2019’da izleyeceğimizi resmen duyurdu.

wonder woman gal gadot
- Reklam -
- Reklam -

Wonder Woman’ı izlediniz mi? Kimilerine göre DC’nin şimdiye kadar ki en iyi filmiydi Diana’nın beyazperdedeki bu ilk solo macerası, kimilerine göreyse şişirilmiş bir balon. Hangi tarafta olursanız olun, DC bunu pek önemsemiyormuş gibi görünüyor. Eh, neden olsa film bu yazın en çok gişe hasılat yapan yapımı oldu. Hâl böyle olunca da film daha vizyondan bile inmeden ikincisinin haberi geldi.

Warner Bros.’un Comic-Con’un hemen ardından yaptığı açıklamaya bakılırsa Wonder Woman 2, 13 Aralık 2019 tarihinde sinema salonlarında olacak. Başrolde yine Gal Gadot olacak elbette, yönetmen koltuğundaysa bir kez daha Patty Jenkins’in oturması bekleniyor.

DC cephesinden gelen söylentilere göre Diana’dan önce göreceğimiz film ise Shazam‘i konu alacak. Bunun yanı sıra Flash, Batgirl ve Suicide Squad‘ın devam filmi projeleri de tam gaz devam ediyor. Sizin anlayacağınız sinemalardaki süper kahraman filmi hegemonyası en az 2020’ye kadar devam edecek. Dileyelim de çıtayı yükselterek ilerlesinler.

- Reklam -
- Reklam -

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir Yorum

Yorum Yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

spawn

Spawn Yıllar Sonra Tekrar Beyazperdeye Dönüyor!

ozgen berkol dogan bilimkurgu kutuphanesi ust

Özgen Berkol Doğan Bilimkurgu Kütüphanesi Taşınıyor