in

Haber Uygulaması Bundle, Kullanıcılarına Yeni Bir Deneyim Sunuyor: “Pop-up Store”

Bundle Pop-up Store dijital kapılarını aralıyor. Popüler haber uygulaması, kullanıcılarının alışveriş deneyimini kolaylaştırmayı hedefliyor.

Bundle Pop-up Store
- Reklam -
- Reklam -

Bundle Pop-up Store açıldı. Türkiye’nin önde gelen haber uygulamalarından olan Bundle, yeniliklere devam ediyor. Ünlü haber platformu, şimdi de yeni bir alışveriş deneyimi sunmak için kolları sıvadı.

Kayıp Rıhtım’ın da çeşitli kategorilerinde yer aldığı haber uygulaması Bundle, son olarak ünlü bulmaca oyunu Wordle’ı bünyesine katmıştı.

Dijital şirket şimdi de kullanıcılarının alışveriş deneyimini kolaylaştırmak için Bundle Pop-up Store’un kapılarını açıyor.

- Reklam -

Bundle, yeni uygulaması hakkında şu ifadelere yer veriyor:

“Kullanıcılarımızın, ihtiyacı olan haberleri temiz ve ferah bir tasarımla bir arada görmek için Bundle’ı tercih ettiğini biliyoruz. Aynı kolaylığı ve tasarım anlayışını, Bundle Pop-up Store ile alışveriş alanına da taşımak istedik. Artık özel gün alışverişleri için site site dolaşmanıza gerek yok!”

Bundle Pop-up Store

Bundle Pop-up Store Özel İndirim Fırsatlarına Ev Sahipliği Yapacak

Bundle kullanıcıları, sevdikleri markaların seçilmiş ürünlerini; göz yormayan, ferah, yenilikçi bir tasarımla Bundle Pop-up Store’da bulabilecek. Alışverişi “halledilmesi gereken bir iş”ten keyifli bir deneyime dönüştürmeyi hedefleyen platform; tasarımın rahatlığına, kullanım kolaylığına özellikle dikkat ettiğini aktarıyor.

- Reklam -

Bundle Pop-up Store, açılışını Black Friday indirimleri ile gerçekleştirdi. Jungleous, Samsung, L’oréal, Benetton, Bruno Society ve Yapı Kredi gibi markaların ürünlerini bir araya getiren Bundle’da, yalnızca mecranın kullanıcılarına özel fırsatlar da yer alıyor.

Bundle

Platformun bir sonraki indirim takviminde ise önümüzdeki aralık ayındaki yılbaşı dönemi ve şubat ayındaki Sevgililer Günü yer alıyor. Dijital haber platformunun aktardığına göre, şimdiden birçok marka yılbaşı indirimleri için platformdaki yerini almaya başlamış durumda.

Bundle Pop-up Store’a buradaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hep Peşinden - Mustafa Aplay - Yazarının Kaleminden

Mustafa Aplay: “Kurgunun Şifrelerini, Okurun Asla Ulaşamayacağı Bir Yüksekliğe Yerleştirmedim”

Mayalar Hediye Diplomasasi Maymun Kalıntıları

Hediye Diplomasisinin En Eski Kanıtı Bulundu: Mayalar, 1.700 Yıl Önce Komşularına ‘Maymun’ Hediye Etmiş