in ,

Game of Thrones Dizisinin Night King’i Donald Trump ile Dalga Geçti

Game of Thrones’ta Night King’i canlandıran Vladimír Furdík, Donald Trump’ın paylaşımını alıntılayarak Winterfell Savaşı’nı kazandığını söyledi.

donald trump night king game of thrones
- Reklam -
- Reklam -

Game of Thrones dizisinde Night King karakterini canlandıran Vladimír Furdík, gösterinin en büyük savaşında zafer ilan ederek önceki dönem Amerika başkanı Donald Trump’ı sosyal medyada trolledi.

George R.R. Martin’in kaleme aldığı Buz ve Ateşin Şarkısı serisi; her ne kadar farklı haneler tarafından kontrol altına alınmaya çalışılan Yedi Krallık’a ve Demir Taht’a odaklansa da, en başından itibaren başka bir savaşı daha anlatıyordu: Yaşayanlar ve ölüler arasındaki savaş.

Katıldığı andan itibaren dizinin en önemli figürlerinden biri haline gelen Night King de, yapımda ilk defa 4. sezon ile ortaya çıkmıştı. 6. sezona kadar karakteri Richard Brake canlandırıyordu. Ancak sonrasında bu görevi Vladimír Furdík devraldı. Korkutucu buzlu teni ve ölüleri ayaklandırma yetisiyle Night King’in zorlu bir rakip olduğu en başından itibaren belliydi. Ona karşı son mücadele, Battle of Winterfell’i (Winterfell Savaşı) anlatan 8. sezonun “The Long Night” bölümünde gerçekleşti.

- Reklam -

Neyse ki oldukça zorlu geçen savaş, yaşayanların lehine sonuçlandı. Arya Stark (Maisie Williams) onu bir Valyrian çeliğinden bir hançerle bıçakladı ve kelimenin tam anlamıyla tuzla buz olmasını sağladı.

Game of Thrones Oyuncusu: “Winterfell Savaşı’nı Büyük Bir Farkla Kazandım”

Night King Game of Thrones

İşte, oyuncunun Twitter üzerinden paylaştığı şaka da tam olarak bununla ilgili. Hafta sonu, Amerika seçimlerinin Joe Biden lehine sonuçlanması, Trump’ı oldukça kızdırdı. Kendisi, yaptığı paylaşımlar ile seçimin bitmekten çok uzak olduğunu ve kazanıyor olduğu iddialarına kadar birçok tweet paylaştı. Furdík de Donald Trump’ın gönderisini alıntılayarak Winterfell Savaşı’nı büyük bir farkla kazandığını söyledi. Pek tabii Game of Thrones hayranları durumun böyle olmadığını gayet iyi biliyor.

- Reklam -

https://twitter.com/VladimirFurdik/status/1325202694152220675

Game of Thrones 8. sezon başlamadan önce çıkan haberler, Battle of Winterfell’in dizinin şimdiye kadar yaptığı en büyük ve en görkemli aksiyon sekansı olacağı yönündeydi. Ancak söz konusu bölümle ilgili beklenen tepki tam tersi oldu. Çünkü çoğu kişi neler olup bittiğini görmekte zorlandı. Bunun da ötesinde, daha büyük kayıpların olmamasına şaşırdılar. Yapımcı ekip ise eleştirilere ilginç bir cevap verdi ve sorunun kendilerinde olduğunu söyledi. En etkili ölüm muhtemelen Iain Glen’in canlandırdığı Jorah Mormont’du. Arya Gece Kralı’nı öldüren kişi ola da hayranların çoğu, son darbeyi Jon Snow’un vereceğini varsaydı.

Oyuncunun Donald Trump’a verdiği karşılığı sizler nasıl buldunuz? Winterfell Savaşı hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sisler İçindeki Lut - Hope Mirrlees - Damla Göl Çeviri

Sisler İçindeki Lut – Damla Göl | Çevirmenin Çemberi

papa francis yapay zeka

Papa Francis’ten Yapay Zekânın İnsanlığa Karşı Ayaklanmaması İçin Dua Çağrısı