in

İnsanlığı “Ejderhalar ve Uzaylılar Arasındaki Savaşa” Karşı Uyarmak için Uzay Kuvvetleri Üssüne Kamyonla Girmeye Çalıştı

ABD’de bir adam, insanlığı “uzaylılar ve ejderhalar arasındaki savaş” konusunda uyarmak için Uzay Kuvvetleri üssüne girmeye çalıştı.

İnsanlığı Uzaylılar Konusunda Uyaran Adam Tutuklandı
- Reklam -

Amerika’da bir adam, insanlığı “uzaylılar ve ejderhalar arasındaki savaş”a karşı uyarmak için çalıntı bir kamyonetle Uzay Kuvvetleri üssüne girmeye çalıştı. Üssün girişinde güvenlikle karşı karşıya gelen şahıs tutuklandı.

Söz konusu olay Florida’daki Patrick Uzay Kuvvetleri Üssü’nün dışında gerçekleşti. Military.com’da yayınlanan habere göre adının Corey Allan Johnson olduğu belirtilen adam bir Ford F-150 kamyonu çaldı ve Uzay Kuvvetleri üssüne sürdü. Üssün girişinde tutuklanan Johnson, yetkililere ABD başkanı tarafından kendisine verilen yetkiyle burada bulunduğunu ve “Çin ejderhalarıyla Amerikalı uzaylıların savaşı konusunda yetkilileri uyarmak için bölgeye geldiğini” söyledi.

Yerel yetkililere göre Johnson, kamyonu Patrick Uzay Kuvvetleri Üssü’ne girmeye çalışmadan birkaç gün önce çaldı. Tutuklandıktan sonra araç hırsızlığı nedeniyle suçlanan şahıs, kamyonu alması için başkanın kendisine talimat verdiğini belirtti. Aracın kime ait olduğunu bilmediğini itiraf eden Johson, üsse girip gerekli yetkilileri uyaramadan tutuklanmış oldu.

- Reklam -

Patrick Uzay Kuvvetleri Üssü, Amerika’nın uydularını Doğu Sahili’ndeki yörüngeye fırlatmaktan sorumlu birim olan Space Launch Delta 45’a ev sahipliği yapıyor. Yeni kurulan ayrıca yakındaki Cape Canaveral Uzay Kuvvetleri Üssü’nün de denetimini yapıyor.

Yeni Kurulan Uzay Kuvvetleri Birimi Hâlen Toparlanma Aşamasında

İnsanlığı Uzaylı ve Ejderha Savaşı Konusunda Konusunda Uyaran Adam Tutuklandı

Patrick isminin Savunma Bakanlığı’nda uzun bir geçmişi bulunuyor. Başlangıçta II. Dünya Savaşı sırasında bir deniz hava istasyonu olarak kullanılan isim, daha sonra Hava Kuvvetlerine devredildi ve 1950 yılında Patrick Hava Kuvvetleri Üssü olarak yeniden adlandırıldı. Yeni bölge, servisin füze test merkezi olarak kullanıldı.

- Reklam -

Uzay Kuvvetleri ise oldukça yakın bir geçmişte kuruldu. 20 Aralık 2019’da resmen kurulduğu açıklanan kurumun adı, Patrick Uzay Kuvvetleri Üssü olarak değiştirildi. Şu anda, Uzay Gücü çoğunlukla kuruluşuyla uğraşmaya devam ediyor. Resmi olarak 3 yıldır faaliyette olan kurum çalışma alanını genişletmeye ve diğer şubelerden işleri devralmakla uğraşıyor. Bu nedenle Amerikalı uzaylılar ile Çin ejderhaları arasındaki bir savaşın teknik olarak kurumun yetki alanına girip girmeyeceğini bilmek şimdilik zor görünüyor.

Uzay Kuvvetleri ile ilgili Netflix bünyesinde, başrolünde Steve Carell’ın yer aldığı Space Force adlı bir dizi de yapıldı. Ancak bekleneni veremeyen dizi, 2. sezonun ardından iptal edildi.

Söz konusu uzaylı ve ejderha savaşı ihtimali konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Bizzat başkandan yetki aldığını söyleyen kişi içeri girebilseydi ne söylerdi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: VICE

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Kamyon da bu olmalı.

    14162153117_ce8cc4edfe_o

  2. Avatar for Vordue Vordue dedi ki:

    Daniel Craig ve Harrison Ford abilerin altı patlarları ile uzaylı illetini topraklarımızdan defettiği mükemmel yapımdan sonra dünyaya gelmiş en iyi fikir bence. Acilen Hollywood beyleri göreve davet ediyorum. Lisans, patent, özlük hakkı, senaryo, ghost writer ne varsa bu arkadaşın üstüne akıtmaları lazım.

  3. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Bunu ilk defa duydum, izleyeyim ilk firsatta xd

  4. Avatar for Vordue Vordue dedi ki:

    Oo tam bir klasik, 50 sene sonra sinema dünyası hala hatırlayacak :joy: .

    Favreau yönetmen, Kurtzman - Lindelof falan senarist. Hani Lost u, Fringe i yaratan adamlar birleşse nasıl bir mükemmellik yaratır? İşte bunu yaratır diyorsun :joy:

  5. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Harrison Ford da aşırı garip adam he.Star Wars’ta oynamaktan sıkılıp falan Lucas’ın başını yiyor beni öldürün filmde diye geliyor sonra 70’ine aha bunu falan çekiyor.Bir röpörtajı var asıl bir de Youtube’da böyle ünlülerin köpekler ile oynarken bir formatta işte bu bir yandan köpek seviyor işte buna soru soruyorlar Star Wars ile alakalı falan Dünya’nın en kireç suratı ile evet,çok eğlendim falan diyor ama ifadeler falan tam emekli albay.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Britney Spears kağıt krizi kitap

Kâğıt Krizi Britney Spears’ı da Etkiledi: Ünlü Müzisyen, Kitabını Yayımlatmakta Güçlük Çekiyor

genç amazon yüzüklerin efendisi dizisi amazon

Amazon’un The Rings of Power Öncesi Aragorn’un Gençliğine Odaklanan Dizi Fikrine Çalıştığı Doğrulandı