in ,

YKY’den Yeni Bir Justice League Cildi Geliyor: Darkseid Savaşı

YKY’den Justice League serisi için muhteşem bir cilt daha geldi. Hikayede 8. cilte geçmeden önce mutlaka okumanız gereken Darkseid Savaşı – Tanrıların Gücü tüm kitapçılarda!

darkseid savasi ust
- Reklam -
- Reklam -

Yapı Kredi Yayınları son hızda Justice League basmaya devam ediyor. Serinin sıradaki kitabı bir crossover; Darkseid Savaşı – Tanrıların Gücü. Bir tanrı düşerse, yeni tanrılar ortaya çıkar.

YKY’den çıkan Justice League serisinde 7. cilt ile Darkseid Savaşının derinlerine dalmıştık. Serideki bu kitap aslında 8. cilt sayılmıyor. Geoff Johns‘un Darkseid hikayesine ek olarak yazılmış bu ciltte aslında karakterlerin yeni güçlerine bir bakış atıyoruz. Cildin arkasındaysa bir yıldızlar geçidi var denebilir. Yazar ve çizerlerden en çok dikkat çekeni ise Batman: Detective Comics yazarı Francis Manapul ile Grayson‘dan tanıdığımız Tom King.

Justice League serisinde 7. ve 8. Cilt arasında mutlaka okumanız gereken Darkseid Savaşı – Tanrıların Gücü adlı bu eserin tanıtım bülteni şu şekilde;
justice league darkseid savasi tanriların gucuGeoff Johns’un çok satan hikâyesi JUSTICE LEAGUE: DARKSEID SAVAŞI’nın sayfalarından hiç görmediğiniz bir Justice League geliyor, Tanrıların güçleriyle birlikte!

- Reklam -

Evrendeki en büyük kötülük yok olmuştu. Darkseid, Apokolips’in hükümdarı ölmüştü. Ama bir tanrının ölümünün sonuçları olacaktır. Ve şimdi Justice League, Dünya’nın en büyük kahramanları, kendilerini akıl almaz güçler kazanmış olarak buldular.

- Reklam -

Ama bütün bu gücün bir bedeli vardır ve Justice League’in kahramanları için bu gücün bedeli insanlıkları olabilir. Şimdi Batman Bilgi Tanrısı’nın gücüyle hiç durmaksızın çalışıyor. Kuvvet Tanrısı Superman insanları kendisinden aşağı görüyor. Flash ise Ölüm Tanrısı olarak kaderinden kaçmak için koşuyor. Green Lantern Işık Tanrısı’nın gücünü kontrol etmeye çalışıyor. Shazam bütün tanrıların başı olarak Tanrıların Tanrısı unvanına alışıyor. Ve Lex Luthor…

… Darkseid’ın yıkıldığı yerde, onun yerine Lex Luthor yükselecek!
Dünya’nın en büyük kahramanları insanlıklarını geri kazanamazlarsa kendi yok oluşlarına sebep olacaklar!
Çevirisini Anıl Bilge‘nin üstlendiği Justice League: Darkseid Savaşı – Tanrıların Gücü tüm kitapçılarda.

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Çizgi romanlar çok pahalı geliyor bana.

  2. Avatar for Muhammed_Deger Muhammed_Deger dedi ki:

    Yok arkadaş! yok ben bir türlü çizgi roman okuyamam şöyle adam akıllı bir okuma listesi yok.

    Yok neymiş efendim siz nerden başlarsanız orasıymiş .

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

olumlu olumsuz ust

Mary Shelley’nin İlk Kez Çevrilen Öyküsü “Ölümlü Ölümsüz” Raflarda!

Güç - Naomi Alderman İnceleme

Güç: Tarihi Kazananlar Yazar