in ,

Kayıp Rıhtım İnceliyor – “Sonsuzluğun Sonu”

Kayıp Rıhtım İnceliyor video serimizde, sırada bilimkurgu severlerin saygı duyduğu bir ismin kitabı var: “Sonsuzluğun Sonu“

kayip rihtim inceliyor sonsuzlugun sonu
- Reklam -
- Reklam -

Daha önce iki farklı yayınevinden okuduğumuz ve son olarak MonokL Yayınları’ndan yılbaşında raflardaki yerini alan Isaac Asimov imzalı Sonsuzluğun Sonu kitabının tanıtım yazısı şöyle:
“Sonsuzluğun Sonu” bir bilimkurgu dehasının kaleminden, her sayfasında heyecanlandıran, şaşırtıcı dönüşlerle okuyucunun nefesini kesen unutulmaz bir klasik. Zamana, Sonsuzluğa ve Gerçekliğine ilişkin sarsıcı bir arayış: Sonsuzluğun sınırlarında, zamanın kıyılarında bir aşk ve kurtuluş öyküsü.

Bilimkurgunun kurucusu sayılan Asimov aşılamamış kavrayışı ve kurgularıyla dünya edebiyatını ve bilimini büyülemeye devam ediyor. Sonsuzluğun Sonu, aşkın zamanlar aşan gücünün öyküsü.

- Reklam -

“Asimov’un en etkili eseri. Bir bilimkurgu başyapıtı.”
-Locus-

- Reklam -

“Bu zaman yolculuğu öyküsü edebiyat çevrelerince Asimov’un en dahiyane eseri olarak kabul ediliyor.”
-Entertainment Weekly-

“Modern bilimkurgunun en sarsıcı başarılarından birisi. ”
-The Times-

“Aşılamayacak kadar iyi fikirlerle dolu … inanılmaz.”
-Damon Knight-

’Hala yaşayan büyük bir hayal gücünün ürünü.”
-Daily Telegraph-
Çekimlerini Özgen Berkol Bilimkurgu Kütüphanesi’nde gerçekleştirdiğimiz video incelememizde, Hazal “Fırtınakıran” Çamur bizlere Sonsuzluğun Sonu eserini anlatıyor.

Kayıp Rıhtım Youtube kanalımıza abone olarak videolarımızdan ilk siz haberdar olabilirsiniz. İyi seyirler!

Hazal Çamur

2009 yılında Kayıp Rıhtım'a elimi verdim, sonra da ruhumu kaptırdım. Bu yolun devamında çeşitli gazetelerin kitap eklerinde kitap incelemelerim, TRT Radyo 1'de canlı yayın konuğu olarak katılıp kurgu edebiyatını anlattığım 2 yayın, 5 yıldır süren Kahramanın Yol Türküsü adlı kendi edebiyat temalı radyo yayınım, kitap inceleme videoları serim Kayıp Rıhtım İnceliyor ve bir de bonus olarak Oyungezer Dergisi'nin kültür sanat sayfalarında düzenli yazarlığım oldu. Tüm bunların yanı sıra, gerçek hayatın sıkıcılığında, bir bilgisayar mühendisi olarak yaşıyorum. Ama biz ona Clark Kent kimliğim diyelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Shakespeare ust

Shakespeare’in 400. Ölüm Yıl Dönümü İçin Bazı “Silinmiş” Sahneler Yayımlandı!

polonya witcher okulu

Polonya’da Gerçek Bir Witcher Okulu Olduğunu Biliyor muydunuz?