Menu
in , ,

“Çılgın Hırsız 4” Filminden Yeni Fragman: “Mega Minyonlar” Geliyor

Çılgın Hırsız 4 filmi için yeni bir fragman paylaşıldı. Universal ve Illumination, sevilen karakterlerin yeni maceralarını beyaz perdeye getirmeye hazırlanıyor.

Çılgın Hırsız 4 filminden yeni fragman yayınlandı. Illumination’ın fenomen animasyon serisi Despicable Me’nin bir sonraki macerası, minyonları süper kahramanlara dönüştürmeye hazırlanıyor.

Temmuz ayında vizyona girecek olan yapım, serinin bir önceki filmi Çılgın Hırsız 3’ten tam 7 yıl sonra geliyor. Filmde Will Ferrell, Sofia Vergara, Joey King (Bullet Train), Stephen Colbert (The Late Show with Stephen Colbert) ve Chloe Fineman (Saturday Night Live) tarafından seslendirilen yepyeni karakterler yer alıyor. Pierre Coffin Minyonların ikonik sesi ve Oscar adayı Steve Coogan ise Silas Ramskatır olarak dönüyor. Steve Carrell, Kristen Wiig, Miranda Cosgrove, Dana Gaier ve Madison Polan gibi isimler ise seriye bir kez daha dönüş yapıyor.

Fragmanda Gru ve ailesinin yeni bir süper kötü adamın peşine düştüğü görülüyor. Maxime Le Mal ve sevgilisi Valentina’nın bu serideki ana rakipler olacağı anlaşılıyor. Ancak Gru’nun sırrı, sadık minyonlarını “Mega Minyonlara” dönüştürmek olacak.

- Reklam -

Yaklaşık 2 dakikadan oluşan fragmanda ilk sahne, takım elbiseli minyonların çalıştığı bir ofis olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Ardından “Gru ifşa oldu!” uyarısıyla Lucy’nin market arabasıyla Agnes ve Edith’i kovalayan kötü adamlardan kaçırdığı görülüyor.

Gru ve ailesinin bu tehdide karşı yapacağı ise minyonları bilimsel bir deneyle süper güçlere kavuşturmak. Görüntülerde “Mega Minyonlar” olarak adlandırılan bu süper minyonlar, takım elbiseli halleriyle izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Çılgın Hırsız 4 Fragmanı Türkçe Dublajlı | İZLE

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

NOT: Fragmanı orijinal seslendirme kadrosunun yer aldığı haliyle izlemek isterseniz, buraya tıklayabilirsiniz.

Serinin bir önceki filmi Minions: The Rise of Gru(Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi), dünya çapında 940 milyon dolar hasılat elde etmişti. 2017 yapımı Despicable Me 3 ise 1 milyar doları aşan filmlerdendi. Dolayısıyla Çılgın Hırsız 4’ten de büyük bir gişe başarısı bekleniyor.

Fragmanla birlikte filmin yeni afişi de paylaşıldı:

Chris Renaud ve Patrick Delage‘nin yönettiği Çılgın Hırsız 4, 5 Temmuz 2024 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Despicable Me 4 filminden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan fragman haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version