Menu
in , ,

Kayıp Rıhtım, 11. Boğaziçi Bilişim Ödülleri’nde ‘Yılın En İyi Dijital Kültür – Sanat Mecrası’ Kategorisinde Aday

Kayıp Rıhtım, 11. Boğaziçi Bilişim Ödülleri’nde “Yılın En İyi Dijital Kültür – Sanat Mecrası” kategorisinde aday gösterildi.

Kayıp Rıhtım, 11. Boğaziçi Bilişim Ödülleri’nde “Yılın En İyi Dijital Kültür – Sanat Mecrası” kategorisinde yarışıyor.

Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü COMPEC tarafından bu yıl 11. defa düzenlenen Bilişim Ödülleri’nde kazananlar halk, jüri ve bilişim kulüplerinin oylamalarıyla belirleniyor. Ödüller, “Bilişim sektöründe faaliyet gösteren kişi ve kuruluşların enlerinin ödüllerine kavuştuğu prestijli ve gösterişli ödül gecesidir,” sözleriyle tanımlanıyor.

Kayıp Rıhtım geçen yıl da aday gösterildiği “Yılın En İyi Dijital Kültür – Sanat Mecrası” kategorisinde bir kez daha yarışma fırsatı yakalıyor.

- Reklam -

Kayıp Rıhtım, 11. Boğaziçi Bilişim Ödülleri’ne Aday Gösterildi

“Yılın En İyi Dijital Kültür – Sanat Mecrası” kategorisindeki adaylar arasında Kayıp Rıhtım ile beraber Egoist Okur, Mürekkep Haber ve Sanat Okur bulunuyor.

Adaylık sayfasında Kayıp Rıhtım şu sözlerle tanıtılıyor:

“Ocak 2008’de yayın hayatına başlamış olan Kayıp Rıhıtm, ilk yıllarda altkültür olarak kabul edilen edebiyat türlerine tutkulu insanları bir araya getirmek için adımlar atsa da sonrasında edebiyatın her alanına dokunmaya başladı. Şu anda da kültür dünyasının bütün alanlarıyla temas halinde ve dev bir kültür platformu olma hedefine doğru ilerliyor.”

Oyalamayı https://bogazicibilisimodulleri.com/Oylama/index.html bağlantısı üzerinden görüntüleyebilir ve “Yılın En İyi Dijital Kültür – Sanat Mecrası” için oyunuzu kullanabilirsiniz.

15 yıldır bizleri yalnız bırakmayan bütün okurlarımıza teşekkür ediyoruz!

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version