Menu
in ,

Jennifer Lawrence’ın Başrolünde Yer Aldığı 18+ Komedi Filmi “No Hard Feelings”ten Fragman

No Hard Feelings fragmanı yayınlandı. Türkiye’de “Büyü de Gel” adıyla vizyona girecek komedi yapımı için geri sayım sürüyor.

No Hard Feelings fragmanı paylaşıldı. Gene Stupnitsky imzalı komedi filminin başrolünde Oscarlı aktris Jennifer Lawrence yer alıyor.

Sony Pictures, Jennifer Lawrence’ın başrolünde yer aldığı yetişkinlere yönelik komedi filmi için yeni bir fragman yayınladı.

Film, maddi sıkıntılar nedeniyle evini kaybetmek üzere olan Uber sürücüsü Maddie’nin (Jennifer Lawrence) hikâyesini konu alıyor. Bir aile, Maddie’ye araba karşılığında 19 yaşındaki içedönük oğullarıyla randevuya çıkmasını teklif ediyor. Teklifin kabul edilmesi ise beraberinde tuhaf maceraları getiriyor.

- Reklam -

No Hard Feelings Fragmanı | İZLE

(Fragmanı YouTube’dan izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yapımın yönetmenliğini üstlenen Gene Stupnitsky, daha önce The Office ve Hello Ladies: The Movie ile Primetime Emmys adaylığı almıştı. Stupnitsky ayrıca 2019 yapımı Good Boys ile tanınıyor.

Filmin senaryosunda Gene Stupnitsky’ye The Office, Good Boys ve New Girl’den John Phillips eşlik ediyor.

Filmin başrolünü üstlenen Jennifer Lawrence Silver Linings Playbook ile Oscar almış ve Winter’s Bone, American Hustle ve Joy ile de Oscar’a aday gösterilmişti.

Filmin oyuncu kadrosunda Jennifer Lawrence’a Ebon Moss-Bachrach, Natalie Morales, Matthew Broderick, Laura Benanti, Andrew Barth Feldman, Scott MacArthur, Danielia Maximillian, Hasan Minhaj ve Kyle Mooney eşlik ediyor.

Yapım ekibinde Alex Saks, Marc Provissiero, Justine Ciarrocchi ve Naomi Odenkirk yer alırken Phillips ve Kerry Orent da yönetici yapımcılar olarak filme katılıyor.

R-Rated (18+) olarak izleyicilerle buluşacak film Türkiye’de Büyü de Gel ismiyle yayınlanacak. No Hard Feelings filmi 23 Haziran 2023 tarihinde gösterime girecek.

No Hard Feelings hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından daha fazla haber için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version