Menu
in ,

Ryan Reynolds ve Hugh Jackman, “Deadpool & Wolverine” Sonrası Farklı Bir Yapımda Yeniden Bir Araya Gelecek

Hollywood’un iki büyük yıldızı Ryan Reynolds ve Hugh Jackman, uzun süredir beklenen Deadpool & Wolverine filminin ardından yeni bir projede buluşmaya hazırlanıyor.

Hollywood’un sevilen yıldızları Ryan Reynolds ve Hugh Jackman, Deadpool & Wolverine filmindeki işbirliklerinin ardından başka bir projede yeniden bir araya gelecek. İkili süper kahraman evreninden çıkıp yeni bir yolculuğa atılmaya hazırlanıyor.

İkilinin dostluğu, 2008 yılında X-Men Origins: Wolverine setinde tanışmalarıyla başladı ve o günden bu yana güçlenerek devam etti. Deadpool & Wolverine, Ryan Reynolds ve Hugh Jackman’ın ilk X-Men: Origins filminden sonra ikinci kez bir araya gelmelerine vesile olacak. Her ne kadar ilk filmleri eleştirmenler ve hayranlar tarafından pek beğenilmese de, yeni proje ikilinin potansiyelini tam anlamıyla ortaya çıkaracak gibi görünüyor. Özellikle filmin tanıtım videoları ve fragmanları iki aktörün ekran kimyasını gözler önüne seriyor.

Reynolds, Entertainment Weekly’ye verdiği röportajda Jackman ile yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını ima ederek, “Yakında yapmayı planladığımız bir şey var,” dedi. Bu açıklama, hayranları heyecanlandırırken, yeni projenin süper kahramanlar ve çizgi romanlar dünyasının dışında olabileceği söyleniyor.

- Reklam -

İkilinin dostluğu, sadece ekran önündeki uyumlarıyla sınırlı değil. Reynolds, Jackman hakkında konuşurken, arkadaşına olan desteğini şu sözlerle vurguladı:

“Başarılı ve işe yarayan herhangi bir ilişki gibi, iki taraf da birbirini destekliyor. Ben her zaman Hugh’nun başarılı olmasını ve kazanmasını istiyorum.”

Reynolds, Jackman’ın karakteri hakkında da övgü dolu sözler sarf etti:

“Onun kalbinin ve zihninin sonsuz nüansını ve kim olduğunu ilk elden biliyorum. Kendisi sadece desteklemeye değer biri değil, aynı zamanda desteklememek imkansız biri.”

Ryan Reynolds ve Hugh Jackman’lı Yeni Filmin Yönetmeni Shawn Levy Olabilir

Deadpool & Wolverine filmi, Marvel Sinematik Evreni’nin ilk R-Rated (yetişkinlere yönelik) yapımı olma özelliğini taşıyor. Film, çizgi romanlardaki Deadpool-Wolverine ikilisini ilk kez beyaz perdeye taşıyacak ve hayranların uzun süredir beklediği bir rüyanın gerçekleşmesini sağlayacak.

Yeni projenin detayları henüz açıklanmamış olsa da, yönetmen koltuğunda Deadpool & Wolverine’in de yönetmeni olan Shawn Levy’nin oturmasına kesin gözle bakılıyor.

Ryan Reynolds ve Hugh Jackman’ın Marvel gelecekleri hakkında endişeli olmadıkları, aksine ilk ciddi ortak çalışmalarının aldığı ilgiden memnun oldukları belirtiliyor. İkili, yeniden bir araya gelme fikrinden heyecan duyuyor ve hayranlarını şaşırtacak yeni projeler üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Marvel Sinematik Evreni’nin sınırlarını zorlaması beklenen ve bu yılki tek sinema filmi olan Deadpool & Wolverine’in 26 Temmuz 2024’te vizyona girmesi planlanıyor.

İkilinin süper kahraman teması dışında bir yapımla yeniden bir araya gelecek olması hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Fandom Wire

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Yorum Yap

Exit mobile version