Menu
in ,

Post Apokaliptik Korku Filmi “Sessiz Bir Yer: Birinci Gün” Vizyona Girdi

“Sessiz Bir Yer: Birinci Gün” filmi izleyicilerle buluştu. John Krasinski’nin ünlü korku serisi, yeni bir spin-off ile evrenini genişletiyor.

Sessiz Bir Yer: Birinci Gün filmi sinema salonlarında gösterime girdi. John Krasinski’nin dünyaca ünlü korku serisi, spin-off macerasıyla beyaz perdeye geri dönüyor.

Uzaylı istilası kavramına yeni bir bakış açısıyla yaklaşan seri, ilk iki macerasında sese aşırı duyarlı olmalarına karşın görme yetisi taşımayan uzaylıların Dünya’da saçtığı dehşeti ele alıyordu. Sessiz Bir Yer: Birinci Gün ise izleyicileri ‘kıyametin’ başladığı istila gününün tam ortasına götürüyor ve hikâyenin arka planına dair hayranlara merak ettiği cevapları vermeyi hedefliyor.

Anlatısını istila sırasında Sam adlı bir kadının New York’ta mahsur kalması etrafında kurgulayan yapım, yönetmen koltuğuna 2021’in öne çıkan bağımsız korku filmlerinden Nicolas Cage’li Domuz’un başındaki isim olan Michael Sarnoski’yi getiriyor.

- Reklam -

12 Yıllık Esaret filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar’ını kazanan Lupita Nyong’o’nun başrolünde yer aldığı yapımın kadrosunda Joseph Quinn (Stranger Things), Djimon Hounsou (Galaksinin Koruyucuları) ve Alex Wolff (Ayin) gibi isimler yer alıyor.

Sessiz Bir Yer: Birinci Gün filmi 28 Haziran 2024 tarihinde Paribu Cineverse salonlarında vizyona girdi.

Sessiz Bir Yer: Birinci Gün filmi hakkında Geekyapar ile beraber hazırladığımız içeriği izlemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Bu içerik Paribu Cineverse reklamı içermektedir.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version