Menu
in , , ,

“Solo Leveling” RPG Oyunu “Arise” Yayınlandı

Solo Leveling: Arise oyuncularla buluşmaya başladı. Ünlü anime ve manga serisi, mobil RPG oyununa kavuşuyor.

Solo Leveling: Arise oyunu yayınlandı. Manhwa ve anime hayranlarının heyecanla beklediği Netmarble Neo’nun aynı adlı seriden uyarladığı RPG oyunu, kısa bir süre önce dünya genelinde PC ve mobil platformlarda yayınlandı.

Sung Jin-woo’nun hikâyesini konu alan oyun, karakterin sıradan bir avcıdan dünyanın en güçlü avcısına dönüşme serüvenini interaktif bir deneyime dönüştürüyor. Netmarble, 15 milyondan fazla önceden kaydolan oyuncu için özel ödüller hazırladı.

Ön kayıt yaptıran oyuncular, Siyah Sung Jinwoo kostümü, Efsanevi Artefakt Setleri, 10 Mana Güç Kristali ve 100.000 altın gibi cazip ödüller kazandı. Bu sayede hem görsel açıdan hem de oyun içi kaynaklarda avantaj elde ettiler.

- Reklam -

Netmarble Neo CEO’su Young-sig Kwon, tutkulu geliştirici ekibinin yarattığı bu özel deneyimi tüm hayranların beğeneceğine inandığını söyleyerek sözlerine şunları ekledi:

“Solo Leveling: Arise’a dünyadaki hayran kitlesi tarafından gösterilen ilgi muazzamdı. Oyunu geniş bir kitleye sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

Solo Leveling: Arise Oyunu Popüler Yayıncılar Tarafından Oynanmaya Hazırlanıyor

Steam sürümü daha sonra duyurulacak olan oyunun başarısına bağlı olarak Solo Leveling: Arise muhtemelen konsol platformlarına da gelebilir. Öte yandan Japon teknoloji eğlence şirketi Cover Corporation’a ait bir sanal YouTuber ajansı olan Hololive’ın en popüler VTuber’ları da mayıs ayı boyunca oyunu canlı yayınlarda oynayacak.

Hayranlar, Sung Jin-woo’nun hikâyesini ayrıca webtoon üzerinden ve 2. sezon yayınlanacak anime serisinden de takip edebilecek.

Chu gong‘un yazdığı Solo Leveling, zayıf bir avcı Sung Jinwoo’nun zalimce canavarlar tarafından katledilmesine, ancak sonrasında geri dönüp sadece kendisinin görebildiği ‘Sistem’ sayesinde tüm yeteneklerini geliştirmeye başlayıp güçlü bir avcı olma yolundaki macerasını konu ediniyordu. Tüm dünya genelinde oldukça ilgi çeken yapım, özellikle animesiyle birlikte daha da popüler hâle gelmeyi başardı.

Hayranlar şu anda animenin 2024’ün dördüncü çeyreğinde yayınlanacağı duyurulan 2. sezonunu heyecanla bekliyor.

Oyun için yayınlanan fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz:

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: “Solo Leveling” Animesinde Avcı Seviyeleri ve Güç Hiyerarşisi | Rehber

Solo Leveling: Arise hakkındaki ilk izlenimlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynaklar: CBR, OtakuKart

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Yorum Yap

Exit mobile version