Menu
in

Wolverine vs. Blade Çizgi Romanına Hazır Olun!

Planlanması ve kâğıda dökülmesi on yıllık bir süreci kapsayan, Wolverine ile Blade gibi simgeleşmiş iki ismin karşılaşmasını konu alacak Marvel çizgi romanından detaylar geldi.

Marvel tarafından yakında yayınlanacak ve tam adı Wolverine vs. Blade Special #1 olan çizgi romanda Wolverine ve Blade karşı karşıya gelecek.

Bu iki ismin birbirleriyle mücadelelerini okuyacağımız ilk çalışma olma özelliğini taşıyan eserin kapağına baktığımızda ise kızıl bir gökyüzü, dolunay, yarasalar ve vampir dişlerine sahip iki kahramanımızı görüyoruz. Bu kapak, arkasındaki sayfalarda enteresan bir hikâyeyle beraber alışageldiğin dışında Wolverine ve Blade çizimlerinin bizi beklediğini gösteriyor.

- Reklam -

X-Men Gold’un da yazarı olan Marc Guggenheim tarafından yazılıp Dave Wilkins’in kaleminden çizilen Wolverine vs. Blade Special #1, Guggenheim’ın söylediğine göre on yıl süren bir çalışmanın ürünü. Bu durum Wolverine’in kapak tasarımında neden eski X-Force kostümünü giydiğini de açıklıyor. Monkeys Fighting Robots’a konuşan yazar şunları söyledi:

“Bu kitabın yapım aşaması –abartmıyoruz- on yıllık bir süreçti. Yayınlandığı görmek için daha fazla heyecan duyuyor olamazdım. Beklemeye değer bir iş çıktığını düşünüyorum.”

Görülmüş en ölümcül iki avcının birbirleriyle ölesiye kapışmalarını içeren Wolverine vs. Blade Special #1 Temmuz 2019’da yurt dışında satışa sunulacak.

Peki siz bu kapışma hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu iki isim arasından üstün gelip fiziksel ve zihinsel mücadeleyi kazanan kim olacak? Acaba bu seriyi ülkemizde de görebilecek miyiz?

Kaynak: Geektyrant

Oğuzhan Koç

1998’in sonbaharında, İstanbul’da dünyaya gözlerini açan yazar hala doğduğu semtte yaşamakta. Küçük dünyaların büyük hayalcisi olması nedeniyle zaman zaman kabına sığamıyor. Eskinin öğretmen lisesi şimdininse Çapa Fen Lisesi’nde okurken lise fanzinine yazdığı şiirlerle ilk eserlerini okuyucuya sunmaya başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Matematik Mühendisliği okurken aynı zamanda da edebiyat ve sinemayla ilgileniyor. Gezmeyi, izlemeyi ve yazmayı bir bütün haline getirdiği eserler verme hayali içerisinde yaşarken şimdilik sadece sitelere birkaç haber yazmakla yetiniyor.

Yorum Yap

Exit mobile version