Menu
in ,

Atypical 4. Sezon Fragmanı: Final Sezonu Yaklaşıyor

Atypical 4. sezon fragmanı yayınlandı. Netflix’in Gardner ailesinin yaşamına odaklanan dram dizisi final sezonu ile gelmeye hazırlanıyor.

Atypical 4. sezon fragmanı yayınlandı. Sam adında otizm spektrum bozukluğu olan genç bir adamın yaşadıklarını konu alan dokunaklı komedi-dram türündeki Netflix dizisi final vermeye hazırlanıyor.

Atypical, önceki çalışmaları arasında How I Met Your Mother da bulunan Robia Rashid tarafından yaratıldı. Dizi, otistik oğulları Sam’in ailesinden daha bağımsız olmaya çalışmasını ve bunun da şefkatli ancak aşırı korumacı annesi Elsa ile bazı çatışmalara neden olmasını anlatıyor. Kısaca Gardner ailesini merkez alıyor. Yapımda Gardner ailesinin üyeleri olarak Keir Gilchrist, Jennifer Jason Leigh, Michael Rapaport ve Brigette Lundy-Paine yer alıyor.

Fragman bize Sam’in yeni bir eve taşındığını ve bağımsızlığa doğru bir adım daha attığını gösteriyor. Annesi Elsa, Sam’e ne kadar gurur duyduğunu söylese aynı zamanda Sam’e her gece onu arayacağını söylüyor. Annesinin evinden taşınmak ve üniversiteye gitmek yeterince stresli değilmiş gibi, Sam geleceği için gerçekten ne istediğini anlamaya çalışıyor ve bu arada akademik uyarı ile yüzleşmek zorunda kalıyor.

- Reklam -

Fragman aynı zamanda Casey ve Izzie adlı karakterlerin geçmiş sezonlarda büyüyen dostluğa dönüşen romantizmini de içeriyor. Yapım, finaliyle birlikte izleyicilerin sevdiği mizahi tonla ailenin yaşadığı duygusal iniş çıkışları keşfetmeye devam edecek gibi görünüyor.

Yayınlanan resmi fragmanı hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Atypical 4. Sezon Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

Sam’in dizi boyunca yolculuğu daha bağımsız yaşamaktı. Şimdi ise sayısız zorluk ve aksiliklerle karşı karşıya kalırken, asla yapamayacağını düşündüğü bir şey olan üniversiteden mezun olmaya hazırlanıyor. Geleceği ile ilgili düşünceleri büyük olasılıkla hayvanlara, özellikle penguenlere olan muazzam tutkusu ve inanılmaz sanatsal yeteneği etrafında dönecek. Bunun onun için nasıl bir kariyere dönüşeceği henüz belli olmasa da, Atypical’ın sevimli karakterlerinin her biri için iyimser bir bakış açısıyla mutlu şartlarla bitirmek isteyecek gibi duruyor. Dizinin hayranları Atypical 4. sezon ile Gardner ailesine veda edecekler.

Atypical 4. sezon, 9 Temmuz 2021 tarihi itibarıyla tüm bölümleriyle Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Peki ya sizler Atypical’ın 4. sezonu için yayınlanan resmi fragmanı nasıl buldunuz? Diziyi takip ediyor musunuz? Final sezonundan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version