Menu
in

Los Angeles Lakers’ı Anlatacak HBO Dizisine Adrien Brody Takviyesi

Los Angeles Lakers takımını konu alacak bir HBO dizisi geliyor. Oscar ödüllü aktör Adrien Brody de oyuncu kadrosunda.

NBA’in meşhur basketbol takımlarından Los Angeles Lakers konulu yeni bir dizi geliyor. HBO tarafından geliştirilen yapım, takımın 1980’li yıllardaki başarılarla dolu dönemini konu alacak. Pat Riley’yi ise The Pianist filminin yıldızı Adrien Brody canlandıracak.

Geçen sene Netflix’te yayınlanan 10 bölümlük bir belgesel olan The Last Dance ile Chicago Bulls adlı bir başka NBA takımının hikâyesine odaklanmıştık. The Last Dance yapımı kısa süre içerisinde çokça sevilmiş ve Primetime Emmy’den ödülle dönmüştü.

Şimdiyse bir başka kanal, bir başka basketbol takımına odaklanmaya hazırlanıyor. HBO imzasını taşıyacak dizi, yazar Jeff Pearlman’ın Showtime: Magic, Kareem, Riley, and the Los Angeles Lakers Dynasty of the 1980s adlı kitabından ekrana uyarlanacak.

- Reklam -

Los Angeles Lakers takımının 1980’li yıllardaki başarılı performansına odaklanacak, belgeselden ziyade biraz daha kurmaca bir temelde işlenecek dizi için hazırlıklar başladı. HBO, başrol tercihini ise The Pianist, The Grand Budapest Hotel, Detachment, Midnight in Paris ve Peaky Blinders gibi yapımlarla tanınan Adrien Brody’den yana kullandı.

Los Angeles Lakers Konulu HBO Dizisi için Oyuncu Kadrosu Netleşiyor

Roman Polanski’nin 2002 yılındaki The Pianist filmiyle En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazanan Adrien Brody, dizide takımın başarısında önemli roller üstlenen koç Pat Riley’ye hayat verecek.

Dizinin senaryosunu Godzilla ve Kong: Skull Island filmlerinden; The Terror dizisinden tanıdığımız Max Borenstein kaleme alıyor. Yapımın pilot bölümünü ise Adam McKay (The Other Guys ve Vice) yönetecek. McKay aynı zamanda seride yapımcı olarak da görev alacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda Adrien Brody’ye eşlik edecek isimler de belli olmuş durumda. Takımın sahibi Jerry Buss’ı John C. Reilly oynayacak. Jason Clarke da takımın eski oyuncularından Jerry West’i canlandıracak. Quincy Isaiah, Solomon Hughes, Gaby Hoffmann, Hadley Robinson, DeVaughn Nixon, Molly Gordon, Rob Morgan, Spencer Garrett, Kirk Bovill, Delante Desouza, Stephen Adly Guirgis ve Tamera Tomakili ise yapımdaki diğer isimlerden bazıları.

Dizinin yayın tarihi ise henüz açıklanmış değil. Peki siz basketbol odaklı yapımların çoğalması hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version