Menu
in ,

Lost ve The Big Bang Theory Yapımcılarını Buluşturan Bilimkurgu Komedi Dizisi “Mrs. Davis”ten Fragman

Mrs. Davis fragmanı yayınlandı. Başrolünde Betty Gilpin’in yer aldığı bilimkurgu ve komedi türündeki dizi, Peacock üzerinden yayınlanacak.

Mrs. Davis fragmanı paylaşıldı. Lost dizisinden Damon Lindelof ile The Big Bang Theory’den Tara Hernandez tarafından geliştirilen bilimkurgu yapımı, Peacock ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Bir rahibenin Mrs. Davis olarak bilinen güçlü bir yapay zekâya karşı mücadelesini konu alacak dizi için geri sayım başladı. Peacock, komedi ile gizemi buluşturduğu Natasha Lyonne’lu Poker Face’in ardından bu defa gözünü komedi ile bilimkurgu sentezine dikmiş durumda.

Yapımda, bilimkurgu dizisi GLOW ile tanınan Betty Gilpin, dünyanın en güçlü yapay zekâsı Mrs. Davis’i alt etmek için destansı bir maceraya çıkan Simone adlı bir rahibeyi canlandırıyor.

- Reklam -

Dizi, herhangi bir çift kablosuz kulaklık aracılığıyla halkla iletişim kuran yapay zekâ Mrs. Davis’in insanlığın çoğunu etkisini altına almasıyla başlıyor. Rahibe Simone’un yapay zekâya karşı şüpheci tavrı, zaman içerisinde onu zorlu bir mücadelenin ortasına itiyor. Simone, yapay zekâyı alt etmek için çıktığı yolculukta hiç beklemediği müttefiklerle birlikte yol alıyor.

Mrs. Davis Fragmanı | İZLE

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragman, tamamen gerçeküstü bir bilimkurgu dünyasını gözler önüne seriyor. Lost ve Watchmen’le tanınan Damon Lindelof’un yürütücü yapımcılığı ve ortak yazar olarak yapımda yer alması, bu etkinin nedenini yeterince açıklıyor. İşin mizah tarafı ise The Big Bang Theory’den Tara Hernandez’e emanet edilmiş durumunda.

Dizinin birçok bölümü, Black Mirror’ın eleştirmenler tarafından beğenilen San Junipero bölümünü de yöneten Owen Harris tarafından çekilecek. Harris ayrıca dizinin diğer yönetmenlerinden Alethea Jones (Rise of the Pink Ladies) ile yönetici yapımcı olarak da görev alacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda Betty Gilpin’e Wiley rolünde Jake McDorman ve Jay rolünde Andy McQueen eşlik edecek. Oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimlerden bazıları ise Ben Chaplin, Margo Martindale (Cocaine Bear), David Arquette (Scream), Elizabeth Marvel, Katja Herbers (Evil), Chris Diamantopoulos, Ashley Romans, Tom Wlaschiha (Stranger Things) ve Mathilde Ollivier şeklinde sıralanıyor.

Toplamda 8 bölümden oluşacak Mrs. Davis dizisinin ilk 4 bölümü 20 Nisan 2023 tarihinde Peacock üzerinden yayınlanacak. Kalan bölümler ise haftalık olarak perşembe günleri izleyicilerle buluşturulacak.

Sizin Mrs. Davis dizisi için ilk izlenimleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, içeriklerimizden daha hızlı haberdar olmak adına bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version