Menu
in

Stranger Things Yıldızı Wolfhard’dan 3. Sezonun Tek Kelimelik Tanımı: “Klasik”

Stranger Things dizisinin genç oyuncuları, geçtiğimiz gün Jimmy Fallon’ın sunduğu The Tonight Show’a katıldılar ve dizinin 3. sezonunu tek kelimede özetlemeye çalıştılar.

Netflix’in pek sevdiğimiz yapımlarından Stranger Things, önümüzdeki ay başında üçüncü sezonuyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yarım aylık bir bekleyiş kalmasına rağmen dizinin genç oyuncuları tanıtım turları yapmaya başlamış bile. Jimmy Fallon’ın sunduğu The Tonight Show’un dünkü bölümüne katılan oyuncular gelen bir soru üzerine yeni sezonu tek kelimeyle özetlemeye çalıştılar.

Programa serinin yıldızlarından Finn Wolfhard (Mike), Caleb McLaughlin (Lucas), Sadie Sink (Max), Millie Bobby Brown (Eleven), Noah Schnapp (Will) ve Gaten Matarazzo (Dustin) katıldı. Anlayacağınız artık yüzlerine aşina olduğumuz tüm çocukları bir arada gördük.

Fallon’la oldukça keyifli sohbet gerçekleştiren ekibimiz, yeni sezonun bir kısmının gerçek bir alışveriş merkezinde çekildiğini ve 80’lere benzemek üzere tasarlandığını söylediler. Matarazzo, onlar çekim yaparken o sırada insanların alışveriş merkezinin diğer yerlerinde alışveriş yapıp dolaşmaya devam ettiklerini açıkladı. Perili olduğuyla ilgili şakalaşırken Wolfhard, karakterlere ve sahnelere uyum sağlamak icin alışveriş merkezi korkunç bir his yayıyormuş gibi davrandıklarını söyledi.

- Reklam -

Daha sonrasında Jimmy Fallon genç oyunculardan yeni sezonu tek kelimeyle özetlemelerini istedi. İlk sözü alan Finn Wolfhard Stranger Things’in yeni sezonunu “Klasik” olarak tanımladı. Ardından McLaughlin’den “Kan Dondurucu” ve Sink’ten “Eğlenceli” tanımları geldi. (Ne kadar da birbirleriyle uyumlu tanımlar…) Brown, “Yayılma” kelimesini kullanarak biraz meraklanmamıza yol açtı. Schnapp “üzücü” olarak adlandırdığı yeni sezonu Matarazzo da diğerlerinden “Daha Büyük” ilan etti.

Stranger Things 3. sezonu 4 Temmuz 2019 tarihi itibarıyla Netflix platformunda tüm bölümleriyle izlenebilir olacak.

Peki ya sizin yeni sezonla ilgili beklentileriniz nelerdir? Görüşlerinizi bizlerle forumlarımız üzerinden paylaşabilirsiniz.


Stranger Things 2: Uzun Süren Bir Bekleyişin Ardından

Kaynak: hollywoodreporter

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version