Menu
in ,

Kayıp Rıhtım, Boğaziçi Bilişim Ödülleri’nde “En İyi Dijital Kültür Mecrası” Kategorisinde Aday Gösterildi

Kayıp Rıhtım, 10. Boğaziçi Bilişim Ödülleri’nde “En İyi Dijital Kültür Mecrası” kategorisinde aday gösterildi. Sonuçlar 17 Aralık’ta açıklanacak.

Kayıp Rıhtım, Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü tarafından düzenlenen 10. Boğaziçi Bilişim Ödülleri’nde adaylar arasında yer aldı. “En İyi Dijital Kültür Mecrası” kategorisinde okurlarımızın oylarını bekliyoruz!

Ödüllerin kazananları halk oylamasının yanı sıra jüri ve bilişim kulüplerinin oylarıyla belirleniyor. Yarışma, ödül gecesinin çerçevesini “bilişim sektöründe faaliyet gösteren kişi ve kuruluşların enlerinin ödüllerine kavuştuğu prestijli ve gösterişli ödül gecesi” sözleriyle çiziyor.

Ödül töreni 17 Aralık Cumartesi gecesi, Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Törenin sunuculuğunu ise Mehtap Algül ve Berk Keklik üstlenecek.

- Reklam -

Kayıp Rıhtım, Boğaziçi Bilişim Ödülleri’nde Yarışıyor

En İyi Dijital Kültür Mecrası adayları arasında Kayıp Rıhtım ile birlikte Altyazı, Sanat Okur, Vesaire ve Wannart bulunuyor.

Adaylık sayfasında Kayıp Rıhtım için şu ifadelere yer veriliyor:

“Ocak 2008 tarihinde yayın hayatına başlayan Kayıp Rıhtım ilk yıllarında altkültür olarak kabul edilen edebiyat türlerine tutkulu insanları bir araya getirmek için etkili adımlar attı. Yayına başladığı ilk günden beri ülkemiz kültür sanat dünyasına sayısız katkıda bulundu. Şu anda da kültür dünyasının bütün alanlarıyla temas hâlinde ve dev bir kültür platformu olmak hedefiyle yoluna devam ediyor.”

Oyalama sayfasını https://bogazicibilisimodulleri.com/vote.html bağlantısından görüntüleyebilir ve “En İyi Dijital Kültür Mecrası” için seçiminizi yapabilirsiniz.

En İyi Dijital Kültür Mecrası ile birlikte ödüllerde yer alan diğer kategoriler şu şekilde:

En İyi Market Servis Uygulaması, En İyi Sürdürülebilir Teknoloji Girişimi, En İyi Siber Güvenlik Şirketi, En İyi Onlıne Yayın İçerik Üreticisi, En İyi Yazılım/Bilgisayar Bilimleri Topluluğu, Sosyal Medyayı En Etkin Kullanan Ünlü, En İyi Oyun Geliştirme Şirketi, En İyi Yerli Dijital Yayın Platformu, En İyi Youtube İçerik Üreticisi, En İyi Dijital Talkshow, En İyi Blockchain Tabanlı Girişim, Sosyal Medyayı En Etkin Kullanan Influencer, En İyi Yerli Kriptopara Platformu ve Compec Özel Ödülü.

Bizleri yalnız bırakmayan tüm okurlarımıza teşekkür ediyoruz!

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version