Menu
in

Bird Box Evreni Genişliyor: Netflix Yeni Yapım Üzerinde Çalışmaya Başladı

Bird Box evreni genişliyor. 2018’de seyirciyle buluşan filmin spin-off macerası, Alex ve David Pastor yönetmenliğinde İspanyolca olarak gelmeye hazırlanıyor.

Netflix kendi bünyesinde ürettiği projeler arasında kitap uyarlamalarıyla da ünlü bir platform. Bu uyarlalamalardan biri de Josh Malerman tarafından yazılan ve Türkçede Kafes olarak bilinen Bird Box filmiydi. 2018’de platformda yerini alan yapım, Netflix’in en çok izlenen yapımları arasında yer alıyor.

The Hollywood Reporter tarafından paylaşılan habere göre evren genişleyecek ve bir spin-off filmiyle hikaye, seri haline gelecek. Üstelik bu filmin İspanyolca olacağı ve Alex ile David Pastor tarafından yazılıp yönetileceği de açıklandı. Pastor kardeşler, 2015’te yayınlanan ve Ryan Reynolds’ın rol aldığı bilimkurgu filmi Self/Less’in yazarları ve 2009’da yayınlanan Chris Pine’lı Carriers yapımının yönetmenleri olarak da tanınıyor. En son yer aldıkları projeyse HBO Max’te bulunan The Head isimli dizi. Bird Box’ın spin-off filmi hakkında şimdilik başka bir detay mevcut değil.

Bird Box, insanların şeytani bir güçten kaçtıkları korkunç ve fütürist bir dünyada geçiyor. Söz konusu şeytani güçler, kendisine çıplak gözle bakan insanları ele geçiriyor ve onların aklını yitirip intihar etmelerine sebep oluyor. Bu güçten kurtulmak için insanlar dışarı çıktıklarında gözlerini bağlamak zorunda kalıyor.

- Reklam -

Netflix’in İspanyolca Hazırladığı Yeni Bird Box Filmi 2022 Sonunda Gelebilir

Sandra Bullock’un da rol aldığı filmde ünlü oyuncu, iki çocuğunu hayatta tutma mücadelesi veren bir kadını canlandırıyor. Filmin Netflix’te büyük bir başarı yakaladığını ve bugüne kadar platformda en çok izlenen film rekorunu elinde tuttuğunu da hatırlatalım.

Ayrıca Netflix’in bir korku filmi daha spin-off hikayeye kavuşuyor. Zack Snyder tarafından yönetilen zombi filmi Army of the Dead’in öncesini anlatan bir film ve bir animasyon serisiyle karşımıza çıkacağı da duyuruldu. Bird Box’ın yeni filmi gibi Army of the Dead’in yeni yapımı da çok kültürlü bir yapıya sahip olacak.

Uyarlama yapımlarıyla iyi bir başarı yakalayan Netflix, yeni devam projeleriyle gelmeye devam edecek gibi görünüyor. Filmin çıkış tarihi ile ilgili henüz bir bilgi paylaşılmadı. Ancak 2022 sonlarına doğru platformdaki yerini alması bekleniyor.

Netflix’in en ünlü yapımlarından olan Bird Box’ın evreninin genişleyecek olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşın.

Kaynak: Game Spot

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Yorum Yap

Exit mobile version