Menu
in ,

Evan Rachel Wood: “Marilyn Manson Beni Yıllarca İstismar Etti”

Evan Rachel Wood, ünlü müzisyen Marilyn Manson tarafından yıllarca tacize ve istismara uğradığını açıkladı.

Son yıllarda Westworld dizisindeki Dolores Abernathy rolü ile karşımıza çıkan aktris Evan Rachel Wood, kendisini yıllar boyunca istismar eden ismi açıkladı. Wood, ABD’li rock müzisyeni Marilyn Manson’ın kendisini ergenlik yıllarından beri taciz ettiğini ifade etti. Artık sessiz kalmayacağını açıklayan oyuncuya, 4 kadın daha benzer suçlamalarla eşlik etti.

Evan Rachel Wood, bugün Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile gerçekleri ortaya çıkarttı. 2016 yılında tecavüz ve cinsel taciz mağduru olduğunu açıklayan oyuncu; o dönemde bir isim vermekten çekinmişti. Tacizcisinin kendisini “ölümle” tehdit ettiğini belirtmiş, işkence aletleriyle şiddete uğradığını açıklamıştı.

Şimdi ise ünlü oyuncu paylaştığı gönderide tacizcisinin adını paylaşarak sessizliği bozdu.

- Reklam -

Evan Rachel Wood, Marilyn Manson Tarafından Yıllarca Tacize ve Şiddete Uğradığını Açıkaldı

Tacizcisinin adını açıklayan oyuncu şu sözleri ifade etti:

“Tacizcimin adı Brian Warner. Yani herkesin bildiği adı ile Marilyn Manson. Kendisi beni ergenlik dönemimden itibaren yıllarca taciz etti. Ona itaat etmek üzere beynimi yıkadı. Beni manipüle etti. Hayatımı karalanma, tehdit ve intikam korkusuyla yaşamaktan yoruldum. Başkalarının da hayatlarını berbat etmeden önce bu gerçeği açıklamak istedim. Bu adama olanak sağlayan endüstriyi ortaya çıkartmak için buradayım. Sessiz kalmayı bırakacak her mağdurun yanındayım.”

Evan Rachel Wood tarafından yapılan bu açıklamayı pek çok itiraf ve destek takip etti. Manson ise geçmişte bu ve benzeri suçlamaları reddetmişti. Şu an için güncel açıklamaya dair bir yorumda bulunmadı. Manson, aynı zamanda eski nişanlısı olan Evan Rachel Wood hakkında aralarında “kafasını balyozla ezmeyi” de barındıran fantazileri olduğunu belirtmişti.

Manson’ın Müzik Şirketi ile Bağlantıları Kesildi, Dizilerinden Bir Bir Ayrılık Haberleri Geliyor

Marilyn Manson’ın da parçası olduğu Loma Vista Recordings, ortaya atılan bu iddialar sonrası sanatçı ile yollarını ayırdıklarını duyurdu. Şirket, Manson’ın yeni albümünün tanıtımını yapmayı bırakacağını ve kendisi ile gelecekte farklı projelerde yer almayacaklarını belirtti.

Oyuncunun kadrosunda bulunduğu American Gods ve Creepshow yapımları da konuyla ilgili adım atmakta gecikmedi. Starz kanalı suistimal mağdurlarının yanında olduklarını ifade ederken AMC de Manson’ın sahnelerini çıkarttıklarını belirtti.

52 yaşındaki müzisyen yalnızca müzik dünyasında değil popüler kültürde de dikkat çekici bir yere sahip. Pek çok film ve dizide yer alan Manson, Sons of Anarchy’nin final sezonunda Ron Tully’yi canlandırmıştı.

Peki siz yaşanan bu olaylar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Vanity Fair

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version