Menu
in ,

Disney’in Yıldızlarla Dolu Perili Köşk Filmi “Haunted Mansion”dan İlk Fragman

Haunted Mansion fragmanı yayınlandı. Disney’in perili köşk temalı yeni filminde Owen Wilson, Danny DeVito, Jamie Lee Curtis ve Jared Leto gibi isimler yer alıyor.

Haunted Mansion fragmanı paylaşıldı. Disney’in perili köşe temalı yeni filminde Owen Wilson, Jared Leto, Danny DeVito, Jamie Lee Curtis ve Rosario Dawson gibi birçok ünlü isim yer alıyor.

Aynı adı taşıyan Disney World yolculuğu ilk olarak 2003 yılında başrolde Eddie Murphy ile uyarlandı. Fakat bu yeniden yapım, yeni satın aldığı malikanesini kovmak için birkaç eksantrik kişinin yardımını isteyen bekar anne Gabbie’nin (Rosario Dawson) yaşadığı maceraları takip edecek. Justin Simien tarafından yönetilen film, aralarında Jamie Lee Curtis, Jared Leto, Winona Ryder, Danny DeVito, LaKeith Stanfield ve Owen Wilson’ın da bulunduğu etkileyici bir oyuncu kadrosuna sahip.

Bu yılın yaz ortasında gösterime girecek olan film için Walt Disney Studios kanalından ilk fragman paylaşıldı. 1 buçuk dakikadan biraz daha uzun süren görüntüler, Wilson’ın bir savaş baltası kullanmasına ek olarak bolca hayalet ve kahkaha olacağını gösteriyor.

- Reklam -

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Haunted Mansion Fragmanı – Perili Köşk Temalı Yeni Film | İZLE

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Filme ait ilk bakış, aile dostu bir macera olmasına rağmen, Perili Köşk’ün kesinlikle bazı korku sahnelerine de sahip olacağını açıkça ortaya koyuyor. Orijinal filmden Murphy’nin komedi hassasiyetlerini aşmak zor olsa da filmin DeVito, Stanfield, Wilson ve Dawson gibi etkileyici kadrosu, gelecek olan mizahın tadının da hiç fena olmayacağını gösteriyor.

Fragman, yeni versiyondaki konağın gerçekten ürkütücü bir iç mekâna ek olarak kesinlikle bir dizi sır ve korkunç figür barındırdığının da ipuçlarını veriyor. Filme dair ilk görüntüler, adını taşıyan konağa bolca ışık tutarken, etkileyici oyuncu kadrosu hakkında da yeni bilgiler ortaya koyuyor.

Owen Wilson Perili Köşk filminde bir rahibi oynayacak ve Danny DeVito’nun da bir tarih profesörünü oynayacağı doğrulandı. İlk bakış, karakterinin konak ve onun ürkütücü sırları hakkında diğerlerinden daha samimi bir bilgiye sahip olabileceğini ortaya koyuyor. Jared Leto’nun karakteri Haunted Mansion fragmanında yalnızca çok kısa bir süre görülüyor, ancak hayaletin tasarımı Disney’in cazibe köklerine sadık kalıyor.

Fragmanın yanı sıra filmin ilk posteri de paylaşıldı:

Yeni uyarlama, fragman ve afişte de görüldüğü üzere 28 Temmuz 2023’te sinemalarda olacak.

Haunted Mansion’ın ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version