Menu
in ,

Breaking Bad Yıldızı Bob Odenkirk’lü Nobody Filminden Fragman

Bob Odenkirk’lü Nobody fragmanı paylaşıldı. Breaking Bad ve Better Call Saul yıldızı, bu sefer bir ölüm makinası olarak karşımıza çıkıyor.

Bob Odenkirk’ün başrolünde olduğu Nobody filminden yeni tanıtım fragmanı yayınlandı. Breaking Bad ve Better Call Saul dizilerinde canlandırdığı avukat Saul Goodman karakteri ile yıldızı parlayan aktör, farklı bir macera ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Nobody, John Wick yazarı Derek Kolstad’dan senaryolaştırdığı bir macera. Geçen ay yayınlanan ilk fragmanı filmin John Wick’le benzer bir aksiyona sahip olacağına işaret etmişti. Dilimize Önemsiz Biri olarak çevrilen film, Hutch Mansell adlı birinin yaşadığı maceraları konu ediniyor.

Mansell, bir kadını taciz eden adamlarla tartışıyor ve sonrasında bir uyuşturucu baronunun hedefi haline geliyor. Çete, evlerini bastıklarında kendisi herhangi bir şekilde bu duruma karşı koyamıyor ve ailesinde hayal kırıklığına neden oluyor. Ancak bu olay sonrasında, içgüdülerinde bastırılmış ölüm makinası bir kez daha gün yüzüne çıkıyor ve kanlı bir maceraya atılıyor.

- Reklam -

Super Bowl için yeni yayınlanan 30 saniyelik tanıtım fragmanında Hutch, tehlikeli geçmişine ve eskiden uğruna çalıştığı karanlık insanlara dair ipuçları veriyor. Diğer katilleri uzaklaştırmak için bir şarapnel bombası yaptığını görüyoruz. Tüm bunların yanında kızına en sevdiği lazanyayı pişirdiğine de tanık oluyoruz. Kızı, eve zorla giren davetsiz misafirlerin kedicik bileziğini çaldığını açıkladığında, Hutch’ın bileziği faillerden geri almak için elinden gelen her şeyi yaptığını görüyoruz.

Yayınlanan tanıtım fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz:

Nobody Fragmanı | İZLE

Filmin yönetmen koltuğunda Ilya Naishuller oturuyor. Yapımcı olarak ise Deadpool 2, Bullet Train, Atomic Blonde ve John Wick gibi yapımlardan tanınan David Leitch oturuyor. Oyuncu kadrosunda Bob Odenkirk’e Connie Nielsen ve Christopher Lloyd eşlik ediyor.

Bob Odenkirk’ün hem Breaking Bad ve Better Call Saul’dan en önemli karakteri Saul Goodman’a göndermeler yapması hem de John Wick serisine olan benzerliği ile ortaya izlemesi oldukça keyifli bir iş çıkacak gibi gözüküyor. Nobody, 2 Nisan 2021 tarihi itibarıyla sinema salonlarında olacak. Ancak devam eden virüs pandemisi şartları nedeniyle filmin ertelenip ertelenmeyeceği bilinmiyor. Filmin yayın tarihi sonrası ne zaman dijital platformlara geleceği de henüz açıklanmadı.

Yayınlanan tanıtım fragmanını sizler nasıl buldunuz? Sizce ortaya nasıl bir iş çıkacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version